Έγκυος η Ιωάννα Μαλέσκου: Η ανακοίνωση και η πρώτη φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλιά

Έγκυος η Ιωάννα Μαλέσκου – Η φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Ιωάννα Μαλέσκου. Η καλλονή παρουσιάστρια περιμένει το πρώτο της παιδάκι.

Η είδηση έγινε γνωστή από την ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με μια φωτεινή φωτογραφία όπου η Ιωάννα ποζάρει κρατώντας τη φουσκωμένη κοιλίτσα της.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις αμέτρητες ευχές σας, για τη γιορτή μου και ένα «μικρό μυστικό» που ήρθε η στιγμή να μοιραστώ μαζί σας. Η καρδιά μου χτυπά δυνατά! Πιο δυνατά από ποτέ, μιας και χτυπά «διπλά». Είναι το λεγόμενο «δύο σε ένα». Λένε ότι η ευτυχία βρίσκεται μέσα μας. Στη δική μου περίπτωση κυριολεκτικά ισχύει αυτό. Έτσι, ο νέος χρόνος με φέρνει πιο κοντά στο ωραιότερο «δώρο» της ζωής. Την ίδια τη ζωή! Σε ένα πλασματάκι που μεγαλώνει μέσα μου και ανυπομονώ να έρθει στην αγκαλιά μας. Η οικογένειά μας μεγαλώνει. Το ίδιο και η αγάπη μας! Εύχομαι αυτή η χρονιά να χαρίσει και σε εσάς υγεία, φως και όλα όσα ονειρεύεστε!», έγραψε η παρουσιάστρια.

Η Ιωάννα Μαλέσκου εδώ και αρκετό καιρό είναι σε σχέση με τον Κωνσταντίνο Δανιά, ο οποίος είναι ιδρυτής και ιδιοκτήτης του Dani Dogs, μιας εταιρείας που ειδικεύεται στην εκπαίδευση σκύλων, αλλά και σε προϊόντα για τα ζωάκια.