Χαμός με το μωρό – σωσία του Μπόρις Τζόνσον

Kοιτάζοντας κανείς τα ξανθά μαλλιά του είναι σαν να βλέπει τον... Τζόνσον μικρό.

Viral έχει γίνει ο τριών μηνών Ντέιβιντ λόγω της εκπληκτικής ομοιότητάς του με τον Βρετανό πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον. Την ομοιότητα αυτή παρατήρησαν πρώτες οι νοσηλεύτριες στη μαιευτική κλινική, όπου γεννήθηκε την 1η Μαρτίου, όπως είπε η μητέρα του Τατιάνα Ντορονίνα.

Μωρό
Ο μικρούλης Ντέιβιντ Μπαράμπας από το Σάρεϊ αν και είναι μόλις τριών μηνών έχει μία πλούσια κώμη αξιοζήλευτη για το νεαρό της ηλικίας του. Μάλιστα, κοιτάζοντας κανείς τα ξανθά μαλλιά του είναι σαν να βλέπει τον… Τζόνσον μικρό.

Τώρα, όπου πάει ο Ντέιβιντ με τους γονείς του, άγνωστοι τους σταματούν στον δρόμο σχολιάζοντας την εμφάνισή του.

Η Τατιάνα είπε σύμφωνα με την Daily Mail: “Ο Ντέιβιντ είναι σαν διασημότητα. Όλοι κυριολεκτικά τρελαίνονται με την εμφάνισή του. Οι άνθρωποι τον συγκρίνουν με τον Μπόρις τη στιγμή που τον βλέπουν”. O Nτέιβιντ γεννήθηκε 4,365 κιλά αλλά η μητέρα του είπε ότι η πρώτη της σκέψη ήταν για τα μαλλιά του: “Σκέφτηκα ότι ήταν πολύ μεγάλος αλλά όταν είδα τα μαλλιά του , είπα ‘Πώς μπορούν να είναι έτσι τα μαλλιά του;”.

 

moro

“Μόνο όταν τον έπλυναν αντιλήφθηκα πόσο πολλά μαλλιά είχε. Σοκαρίστηκα, αλλά κάθε νοσοκόμα που τον έβλεπε έλεγε το ίδιο. Δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι ήταν τόσο μαλλιαρός. Είναι ένας μίνι Μπόρις, είναι ολόιδιος” πρόσθεσε η μητέρα του μικρούλη Ντέιβιντ. Μετά τα σχόλια στο μαιευτήριο, ο 43χρονος μπαμπάς του, Ρουσλάν, πρότεινε να ονομάσουν τον πρωτότοκό τους από τον πρωθυπουργό, αλλά η Τατιάνα απέρριψε την ιδέα.
“Δεν χρειαζόταν να τον λέμε Μπόρις ώστε οι άνθρωποι να λένε ότι του μοιάζει, η ομοιότητα είναι τόσο φανερή που είναι τρομακτική”. Έτσι το ζευγάρι ονόμασε τον γιο του από τον άγιο Δαυίδ: “Όταν ήρθε την 1η Μαρτίου, διαβάσαμε τη σημασία της ημερομηνίας και μας άρεσε πολύ το όνομα και όπως ακουγόταν στα ρωσικά”.

moro

 

Πηγή: enikos.gr