Αννίτα Ναθαναήλ: Όταν η Ιωάννα βγάλει την μάσκα δεν πρέπει ο κόσμος να σοκαριστεί

«Απογοητέυτηκε όταν άκουσε την αλήθεια στο Παρίσι. Κάποιοι γιατροί είναι λίγο πιο ωμοί», τονίζει η ηθοποιός

Στο Παρίσι βρέθηκαν τις προηγούμενες ημέρες Ιωάννα Παλιοσπύρου και Αννίτα Ναθαναήλ, προκείμενου η 35χρονη να επισκεφθεί έναν εξειδικευμένο γιατρό για να διαπιστώσει την πρόοδό της, μετά τα χειρουργία που έκανε όταν τον Μάιο του 2021 δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι.

Για το ταξίδι αυτό και τα νεότερα που υπάρχουν αναφορικά με την κατάσταση της υγείας της μίλησε η Αννίτα Ναθαναήλ.

Η ηθοποιός βρίσκεται από την πρώτη στιγμή δίπλα στην Ιωάννα και το ίδιο έκανε για άλλη μια φορά στην κοινωνική εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (16/12) για την αποκατάστασή της.

Μιλώντας για τις συναντήσεις που έκανε η Ιωάννα Παλιοσπύρου με τους γιατρούς στο Παρίσι, ξεκαθάρισε πως τα νέα δεν ήταν ευχάριστα αλλά δήλωσε την πίστη της στη φίλη της και τόνισε πως στο τέλος θα τα καταφέρει.

«Είναι πολύ δύσκολο όταν υπάρχουν τέτοια εκτεταμένα εγκαύματα και σοβαρές φθορές, που δυστυχώς εσείς πίσω από τη μάσκα δεν μπορείτε να αντιληφθείτε, είναι πολύ δύσκολο όταν κάποιοι γιατροί είναι λίγο πιο ωμοί και σερβίρουν την αλήθεια. Ακόμα και με τη σκληρή αλήθεια, επειδή είναι παλικάρι, είναι πολύ προσγειωμένη στην πραγματικότητα και είναι τόσο αποφασισμένη να τους διαψεύσει όλους και να τα καταφέρει να βγει νικήτρια στο τέλος, να μπορέσει να πετάξει τη μάσκα» είπε και πρόσθεσε:

«Το πιο σημαντικό είναι ο κόσμος να μη σοκάρεται όταν θα βγάλει αυτή τη μάσκα. Δεν τη φοράει για λόγους αισθητικούς, τη φοράει για λόγους υγείας, γιατί πρέπει να πιέζονται τα μοσχεύματα για να σταθεροποιηθούν. Θα πάρει χρόνο αλλά η Ιωάννα ξέρει ότι πρέπει να κάνει υπομονή».