Εθελοντικός καθαρισμός της Φρεαττύδας από «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Mε την υποστήριξη του Δήμου Πειραιά

«Καθαρίστε τη Μεσόγειο» η εθελοντική δράση στην παραλία της Φρεαττύδας.

 

 

Εθελοντικός καθαρισμός στην παραλία της Φρεαττύδας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή από τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» με την υποστήριξη του Δήμου Πειραιά, στο πλαίσιο της δράσης «Καθαρίστε τη Μεσόγειο».

 

Στην περιβαλλοντική αυτή δράση συμμετείχαν παιδιά και ενήλικοι εθελοντές από «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

 

 

Στην παραλία της Φρεαττύδας βρέθηκαν ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Παναγιώτης Ρέππας και ο πρόεδρος του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» Κώστας Γιαννόπουλος.

 

 

 

«Στόχος μας είναι να στείλουμε ένα μήνυμα για την προστασία του περιβάλλοντος και να ευαισθητοποιήσουμε τους δημότες και ιδιαίτερα τα παιδιά, ώστε να αποκτήσουν περιβαλλοντική συνείδηση από μικρή ηλικία» τόνισε ο Γ. Μώραλης.

 

 

Ο Κ. Γιαννόπουλος από την πλευρά του εξήγησε πως η δράση «Καθαρίστε τη Μεσόγειο» την οποία διοργανώνουν για 20ή συνεχή χρονιά περιλαμβάνει τον καθαρισμό των παραλιών σε πόλεις ανά την Ελλάδα και μια σειρά από βιωματικά εργαστήρια περιβαλλοντικής εκπαίδευσης και πολιτισμού, και αποτελεί μια ιδιαίτερα σημαντική ενέργεια που στοχεύει στην ευαισθητοποίηση των πολιτών και κυρίως των παιδιών στο θέμα της προστασίας του περιβάλλοντος.