Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Ληστές στραγγάλισαν 20χρονη

Ο σύζυγός της βρέθηκε δεμένος σε μια καρέκλα

Σοκ στα Γλυκά Νερά, όπου ληστές δολοφόνησαν μια 20χρονη γυναίκα στο σπίτι της, με τα πρώτα σημάδια να δείχνουν στραγγαλισμό δίπλα στο σύζυγό της και το 11 μηνών παιδί τους.

 

 

Η ΕΛ.ΑΣ. εισερχόμενη στο σπίτι στην οδό Πανάγου αντίκρισε ένα φριχτό θέαμα. Η 20χρονη γυναίκα ήταν νεκρή, πιθανότατα από στραγγαλισμό, ο σύζυγός της δεμένος χειροπόδαρα σε μια καρέκλα, ενώ στο σπίτι ήταν και το μωρό του ζευγαριού.

 

Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία ο θάνατος της νεαρής μητέρας προήλθε από ασφυξία, με τους δράστες να χρησιμοποιούν το μαξιλάρι για να τη σκοτώσουν.

 

 

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι ληστές πήραν 10.000 ευρώ και διέφυγαν, ενώ φέρονται να μιλούσαν σπαστά ελληνικά. Ο σύζυγος, κατάφερε κάποια στιγμή να κινηθεί δεμένος και να ενεργοποιήσει ακουμπώντας με τη μύτη του το τηλέφωνό του, καλώντας μ’ αυτόν τον τρόπο την Αστυνομία που έσπευσε στο σημείο. Το παιδάκι εντοπίστηκε σε κατάσταση σοκ δίπλα από τη νεκρή μητέρα.

 

 

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες ο άνδρας είπε στους αστυνομικούς ότι το συμβάν σημειώθηκε τη νύχτα με τους ληστές να μπαίνουν στο σπίτι από την μπαλοκονόπορτα, να δένουν τον ίδιο και στη συνέχεια να να σκοτώνουν μπροστά στα μάτια του την 20χρονη σύζυγό του γιατί φώναζε.

 

 

 

 

Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι οι ληστές σκότωσαν και το σκυλί της οικογένειας, κρεμώντας το από τα κάγκελα της περίφραξης του σπιτιού.