«Καμπανάκι» από τον Αρναούτογλου: Μετά το κύμα ζέστης έρχεται αστάθεια

Θα πέσει η θερμοκρασία

Μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός τις επόμενες δέκα μέρες, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου.

 

 

Σε δημοσίευσή του στο Facebook, ο έμπειρος προγνώστης καιρού της ΕΡΤ, ανέβασε χάρτες για τις επόμενες ημέρες και παρουσίασε τις περιοχές.

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι το κύμα ζέστης του ερχόμενου τριήμερου, θα σημειώσει έντονη αστάθεια σε αρκετά μεγάλο τμήμα της χώρας.

Από την ερχόμενη εβδομάδα όπου και η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση της τάξεως των 9-10 βαθμών συγκριτικά με το ερχόμενο Σάββατο.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου

«Η μέση πορεία της μέγιστης θερμοκρασίας στη χώρα μας το επόμενο 10ήμερο με μια μόνο ματιά! Μετα το κύμα ζέστης του ερχόμενου τριήμερου, έντονη αστάθεια σε αρκετά μεγάλο τμήμα της χώρας αναμένεται από την ερχόμενη εβδομάδα όπου και η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση της τάξεως των 9-10 βαθμών συγκριτικά με το ερχόμενο Σάββατο όπου και θα νιώσουμε την περισσότερη ζέστη!

Σημαντική θα είναι η εξασθένηση του μελτεμιού και πάλι από την ερχόμενη Δευτέρα 22/8 μέχρι και την Πέμπτη 25/8 με μικρή μόνο και πάλι ενίσχυση του από τις 26/8 και μετά!

Όσον αφορά στους χάρτες βροχής της επόμενης εβδομάδας θα υπάρξει ενημέρωση από εδώ και μέσα από τη σελίδα μου το συντομότερο δυνατό!

Για να υπολογίστε με αρκετή ακρίβεια τη θερμοκρασία στην περιοχή σας διαβαστε προσεκτικά το κείμενο στο μετεώγραμμα σας παρακαλώ!

Για να μη χάνετε τον…καιρό σας ?

Με εκτίμηση

Σάκης Αρναούτογλου».