Κακοκαιρία: Για πυκνές χιονοπτώσεις και στην Αττική από την Κυριακή, προειδοποιεί ο Αρναούτογλου

«Σημαντική θα είναι η πτώση της θερμοκρασίας σε όλη την Ελλάδα!», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Σάκης Αρναούτογλου

Σύμφωνα με την πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου, αναμένεται να δούμε πυκνές χιονοπτώσεις σε πολλές περιοχές της χώρας.

Με ανάρτησή του στο Facebook ο κ. Αρναούτογλου αναφέρεται στον καιρό του σαββατοκύριακου αλλά και της Δευτέρας, επιβεβαιώνοντας τον ερχομό του τσουχτερού κρύου αλλά και την πιθανότητα χιονόπτωσης σε χαμηλά υψόμετρα.

Όπως προειδοποιεί ο ίδιος, αναμένονται πυκνές χιονοπτώσεις και σε πεδινές – παραθαλάσσιες περιοχές σε Αττικοβοιωτία, Εύβοια, αλλά και Κυκλάδες.

Πυκνές χιονοπτώσεις από την Κυριακή

Πιο αναλυτικά, ο Σάκης Αρναούτογλου αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Από την περασμένη Παρασκευή 27 Ιανουαρίου, σας είχα αναφέρει μέσα από το δελτιο καιρού της ΕΡΤ 3 για το ενδεχόμενο χιονοπτώσεων ακόμα και σε πεδινές περιοχές το ερχόμενο Σαβ/κύριακο 4-5 Φεβρουαρίου (με κάποια σάιτ να αναφέρονται σε κοντρες που ποτέ δεν υφισταντο!).

Τα τελευταία λοιπόν προγνωστικά στοιχεία που αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν σιγά σιγά θέλουν κάποιες μικρής διάρκειας χιονοπτώσεις το Σάββατο στα ηπειρωτικά ακόμα και σε χαμηλό υψόμετρο».

Και ο μετεωρολόγος συνεχίζει: «Όλα δείχνουν ότι κυρίως από την Κυριακή τελικά πυκνές χιονοπτώσεις έως και στα πεδινά-παραθαλάσσια θα πρέπει να απασχολήσουν ιδιαίτερα την Εύβοια, την Αττικοβοιωτία, ακόμα και τις Κυκλάδες και από τη Δευτέρα χοντρικά ακόμα και πάνω περίπου από τα 200 με 300 μέτρα στην Κρήτη!

Σημαντική θα είναι η πτώση της θερμοκρασίας σε όλη την Ελλάδα!».

Δείτε την ανάρτηση