Καιρός: Περαιτέρω πτώση της θερμοκρασίας Πέμπτη και Παρασκευή – Βροχές κυρίως Τετάρτη και Πέμπτη

Την Τρίτη στη δυτική Ελλάδα είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές βροχές

Σήμερα Δευτέρα γενικά θα επικρατήσει αίθριος καιρός Οι Άνεμοι θα πνέουν Β – ΒΔ 4 με 5 μποφόρ και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στη Βόρεια Ελλάδα έως 26 βαθμούς , και στην υπόλοιπη χώρα έως 28 με 29 τοπικά έως 30 βαθμούς.

 

Την Τρίτη στη δυτική Ελλάδα είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές βροχές . Στην υπόλοιπη χώρα λίγη συννεφιά και αρκετή ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο ΝΑ Αιγαίο έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασίαδεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

 

Την Τετάρτη τοπικές βροχές θα σημειωθούν στο Ιόνιο , τα Ηπειρωτικά και το Β Αιγαίο . Άνεμοι Β – ΒΔ 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα Βόρεια . Την Πέμπτη τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στα Α και Ν και θα είναι περισσότερες στην Κ Μακεδονία , τη Θεσσαλία , τις Σποράδες και την Εύβοια. Οι Β Άνεμοι 4 με 6 και στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ Η θερμοκρασίαθα σημειώσει περαιτέρω πτώση και θα κυμανθεί σε χαμηλά επίπεδα Τέλος την Παρασκευή Λίγη συννεφιά , με σποραδικές βροχές στα Α και Ν που το βράδυ θα σταματήσουν Οι Βοριάδες 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Αττική

Καιρός: Λίγη Συννεφιά και αρκετή ηλιοφάνεια. Οι Άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι 3 με 4 μποφόρ και στα Ανατολικά 5 Η Θερμοκρασία: έως 29 βαθμούς

Θεσ/νίκη

Καιρός : Λίγη συννεφιά Οι άνεμοι θα πνέουν ΒΔ έως ΝΔ 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία έως 25 βαθμούς