Άνοιξε ο φάκελος για τον πρώην πρέσβη της Βενεζουέλας για σεξουαλική παρενόχληση

Η καταγγελία έγινε από Ελληνίδα Σεφ, η οποία κατηγορεί πολιτικό πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ για απόπειρα συγκάλυψης

Το υπουργείο Δικαιοσύνης έδωσε το πράσινο φως προκειμένου να ανοίξει ο φάκελος της υπόθεσης του πρώην πρέσβη της Βενεζουέλας Φράνκλιν Γκονζάλες μετά από καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση.

 

 

Την απόφαση για χορήγηση της αιτηθείσας και προβλεπόμενης άδειας από το άρθρο 923 του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας για αναγκαστική εκτέλεση κατά της Βολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας και της Πρεσβείας στην Αθήνα έλαβε το Υπουργείο Δικαιοσύνης, μετά από σχετική απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών και τη θετική γνώμη επί της σχετικής αίτησης του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Εξωτερικών.

 

 

Η αιτηθείσα άδεια χορηγείται υπό τον όρο ότι η αναγκαστική εκτέλεση δεν θα διενεργηθεί εις βάρος των αναφερόμενων στο άρθρο 22 παρ. 3 της Σύμβασης της Βιέννης του 1961 (ΝΔ 503/70), καθώς και των πραγμάτων (ακινήτων ή κινητών) που εξυπηρετούν την άσκηση κυριαρχικής εξουσίας της Βολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας.

 

 

Σεφ κατήγγειλε σεξουαλική παρενόχληση από τον πρώην πρέσβη της Βενεζουέλας
Πρόσφατα σε σοβαρές καταγγελίες για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης από τον πρώην πρέσβη της Βενεζουέλας στην Ελλάδα, Φράνκλιν Γκονζάλες, προχώρησε η Ξένια Μπουζαρανίδου, σεφ της πρεσβείας εκείνη την περίοδο.

 

 

Η κυρία Μπουζαρανίδου καταγγέλλει, επιπλέον, ότι πολιτικό πρόσωπο από τον ΣΥΡΙΖΑ τής ζήτησε να δείξει «πολιτική ωριμότητα» και να μην καταγγείλει το περιστατικό.

Δείτε το βίντεο: