Ζάκυνθος: Κλειστός ο δρόμος για το Ναυάγιο – Αντιδράσεις από τουρίστες και τοπικές Αρχές (Βίντεο)

Κάτοικοι και τοπικοί φορείς θεωρούν λανθασμένη την απόφαση αυτή

Ο υψηλός κίνδυνος για πυρκαγιά ανάγκασε τον Δήμο Ζακύνθου να κλείσει τον δρόμο για το φημισμένο Ναυάγιο στη Ζάκυνθο, προκαλώντας έτσι την οργή των τουριστών που επιθυμούν να θαυμάσουν από ψηλά το αξιοθέατο, που όμοιό του δεν υπάρχει στον κόσμο.

 

 

Κάτοικοι και τοπικοί φορείς θεωρούν λανθασμένη την απόφαση αυτή, τη στιγμή που βρισκόμαστε εν μέσω τουριστικής περιόδου και μάλιστα μια ημέρα πριν από τον Δεκαπενταύγουστο όπου χιλιάδες τουρίστες θα σπεύσουν για να θαυμάσουν και να φωτογραφήσουν τη θέα του Ναυαγίου.

Όπως χαρακτηριστικά λένε θα μπορούσε ο Δήμος να έχει ανθρώπους που να περιπολούν κατά μήκος της διαδρομής αφήνοντας τους τουρίστες να πάνε στο σημείο όπου φαίνεται το Ναυάγιο και όχι να έχουν κλείσει το δρόμο.

Ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Βολιμών Νίκος Θεοδόσης προχώρησε σε διαμαρτυρία για την κατάσταση που επικρατεί, τονίζοντας ότι σε άλλους τουριστικούς δρόμους δεν υπήρξε κλείσιμο λόγω της σημερινής ημέρας και εξέφρασε τα παράπονα του για την κατάσταση που επικρατεί στο πάνω μέρος του Ναυαγίου.