Βύρωνας: 20χρονη πήγε για δουλειά και δέχτηκε σεξουαλική επίθεση

Η ίδια ενημέρωσε τον πατέρα της, ο οποίος μεταφέρει πως η νεαρή είναι ακόμη σε σοκ και φοβάται να βγει από το σπίτι

Μια 20χρονη κοπέλα καταγγέλλει πως πήγε να δουλέψει ως πωλήτρια σε μια μπουτίκ στον Βύρωνα, με τον ιδιοκτήτη να της επιτίθεται σεξουαλικά.

Αρχικά, η 20χρονη υπογράμμισε πως ο άνδρας την έβαλε να κάνει έναν συνδυασμό ρούχων και κάποια στιγμή της λέει πως «κάτι δεν ταιριάζει» και τότε της τράβηξε πάνω το εσώρουχο και άρχισε να της κατεβάζει το παντελόνι, ενώ «με έπιασε στα γεννητικά μου όργανα».

Μετά, την έβαλε να κάτσει σε μια καρέκλα και στη συνέχεια στο πάτωμα, όπου ήρθε από πίσω της και «κόλλησε τα γεννητικά του όργανα πάνω μου. Φρίκαρα, πήρα το αγόρι μου τηλέφωνο και του είπα πως νομίζω ότι με παρακολουθούν».

Σε κατάσταση σοκ η κοπέλα

Η ίδια ενημέρωσε τον πατέρα της, ο οποίος μεταφέρει πως η νεαρή είναι ακόμη σε σοκ και φοβάται να βγει από το σπίτι.

«Φοβάται τους πάντες. Ντρεπόταν να μου πει τι έγινε. Μου έλεγε »μπαμπά, αν σου πω θα φρίξεις» υπογράμμισε ο πατέρας της νεαρής, μιλώντας στο STAR.

Αναφερόμενος στον φερόμενο δράστη, επεσήμανε πως παρουσιαζόταν ως σχεδιαστής μόδας και φιλικός στις κινήσεις του.

Μάλιστα, ο πατέρας πριν πάει στο ΑΤ πέρασε από το κατάστημα και τον είδε σε πολύ καλή διάθεση, κάτι που τον ενόχλησε, όμως συγκρατήθηκε.

Το μαγαζί δεν άνοιξε σήμερα και ο δικηγόρος του καταγγελλόμενου, Βασίλειος Καπερνάρος, ισχυρίζεται πως ο πελάτης του δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση και «θα δώσουμε εξηγήσεις όταν μας καλέσει η δικαιοσύνη».