Βόλος: Πώς μια παρέα μαθητών δημοτικού έσωσαν μια σκυλίτσα

Τι ακριβώς συνέβη

Τυχερή στην ατυχία της, στάθηκε μια μικρή σκυλίτσα. Κι’ αυτό διότι έτυχε να βρεθούν κοντά της μικρά παιδιά. Το παρακάτω συγκινητικό περιστατικό σημειώθηκε στο Βόλο.

Την μετέφεραν και στην κτηνιατρική κλινική

Ειδικότερα, διασώστες μιας μικρής σκυλίτσας έγιναν μαθητές Δημοτικού Σχολείου στη Ν. Ιωνία, όταν την είδαν χτυπημένη από αυτοκίνητο.

Όπως αναφέρει στην σελίδα της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Φιλοζωική Ομάδα Βόλου, οι μικροί μαθητές όχι μόνο δεν την προσπέρασαν αλλά την μετέφεραν και στην κτηνιατρική κλινική του κ. Διαμαντή στην οδό 2ας Νοεμβρίου για περίθαλψη.

Η Φιλοζωική Ομάδα με την ανάρτησή της αυτή καλεί τους φιλόζωους να συνδράμουν στα έξοδα των εξετάσεων και της νοσηλείας της μικρής Cookie, καθώς οι μαθητές δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν, όπως αναφέρει το magnesianews.gr.

«Όποιος μπορεί να μας βοηθήσει οικονομικά υπάρχει λογαριασμός για την μικρή στην υποδοχή της κλινικής» αναφέρει η φιλοζωική.

Δείτε την ανάρτηση

Φυσικά τα θετικά σχόλια κάτω από την ανάρτηση δεν έλειψαν. «Μπράβο στα παιδιά» γράφει ένας χρήστης και το ίδιο ακριβώς θα πούμε και εμείς.