Τροχαίο δυστύχημα στη Θεσσαλονίκη: Οι γονείς της Έμμας θέλουν να γνωρίσουν τους λήπτες των οργάνων της

Τι επισημαίνει ο συνήγορος της οικογένειας

«Δώρα ζωής» παρείχαν μετά από πρωτοβουλία των γονέων της 21χρονης Εμμανουέλας, του κοριτσιού που παρασύρθηκε στη Θεσσαλονίκη, τα όργανά της.

 

 

Ο δικηγόρος της οικογένειας, Νίκος Ρουσσόπουλος, μίλησε για την τραγωδία, καθώς και για τις αποφάσεις της οικογένειας ως προς τη διαδικασία.

Ο κ. Ρουσσόπουλος, μιλώντας στον ANT1 και ερωτηθείς για την κλοπή χρημάτων από τη φοιτήτρια, ενώ εκείνη ήταν αιμόφυρτη στο οδόστρωμα, είπε πως γίνεται έρευνα και για το ποιος ασυνείδητος έκλεψε την Έμμα, ενώ έδινε μάχη για την ζωή της.

«Ήταν εν ζωή η κοπέλα όταν την έκλεψαν», ανέφερε χαρακτηριστικά o δικηγόρος.

Η κοπέλα είχε πάνω της 1500 ευρώ, προκειμένου να πληρώσει κτηνιατρική κλινική για την νοσηλεία του αγαπημένου σκύλου της.

Η οικογένεια της Έμμας εμφανίστηκε στο ανακριτικό γραφείο και δήλωσε παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας που αποδίδεται στον 26χρονο οδηγό και τη 19χρονη συνοδηγό του.
Οι δύο κατηγορούμενοι διώκονται για επικίνδυνη οδήγηση με αποτέλεσμα τον θάνατο, ο πρώτος ως φυσικός αυτουργός και η δεύτερη ως απλή συνεργός στην πράξη αυτή.

Όπως είπε ο κ. Ρουσσόπουλος, «ευτυχώς και η Τροχαία Θεσσαλονίκης και οι αστυνομικές και εισαγγελικές Αρχές ενήργησαν γρήγορα και με ακρίβεια και έχουμε στοιχεία για το πώς συνέβη αυτή η δολοφονία, γιατί κατ’ εμάς είναι δολοφονία».

«Σίγουρα θα έρθει σε επαφή η οικογένεια με τους λήπτες των οργάνων της Έμμας», σημείωσε ο συνήγορος.

«Αυτό δίνει ελπίδα και στηρίζει την οικογένεια της, ότι μέσα από τον θάνατο της, η άτυχη Έμμα έδωσε ζωή», επισήμανε.