Τραγωδία στην Πάτρα: Μπήκε πωλητήριο στο σπίτι του ζεύγους Δασκαλάκη-Πισπιρίγκου (Βίντεο)

Τι είπε ο δικηγόρος των συγγενών της σπιτονοικοκυράς

Προς πώληση διατίθεται το σπίτι στην Πάτρα, όπου ζούσαν τα τελευταία εφτά χρόνια η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης με τις τρεις κόρες τους, την Ίριδα, την Μαλένα και την Τζωρτζίνα.

 

 

Συγκεκριμένα, οι συγγενείς που κληρονόμησαν μετά τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς το τριώροφο ακίνητο ζητούν αγοραστή.

Ο δικηγόρος των συγγενών της σπιτονοικοκυράς Κωνσταντίνος Λέων είπε «μόλις ολοκληρωθεί και η αποσφράγιση η οποία θα γίνει την επόμενη Τρίτη το οίκημα θα δοθεί σε μεσίτη με σκοπό να πωληθεί».

Όπως επίσης τόνισε στο Mega, ο Κωνσταντίνος Λέων, ολόκληρο το τριώροφο στο οποίο συμπεριλαμβάνεται και το ισόγειο που έμεναν η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης με τα παιδιά τους θα πωληθεί γύρω στις 300.000 ευρώ.

Συνεχίζονται οι έρευνες – Τα πλάνα από το δωμάτιο των παιδιών

Στην εκπομπή Live News προβλήθηκαν πλάνα μέσα από το σπίτι της οικογένειας, αλλά και από το δωμάτιο των παιδιών, όπου έφυγε από τη ζωή η 6 μηνών Ίριδα, ενώ δίπλα της κοιμόταν η αδερφή της, Τζωρτζίνα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, του δημοσιογράφου Βασίλη Λαμπρόπουλου, αυτό που εξετάζεται είναι η διαρρύθμιση του χώρου και η απόσταση μεταξύ των δωματίων των παιδιών και αυτού που κοιμόντουσαν η Ρούλα Πισπιρίγκου με την αδερφή της, Δήμητρα.

Δείτε τα πλάνα του Live News: