Τραγωδία στα Τέμπη: Απομακρύνθηκε το πρώτο βαγόνι της επιβατικής αμαξοστοιχίας – Συνεχίζεται η έρευνα του εντοπισμού των σορών (Βίντεο)

Πολλά κομμάτια της αμαξοστοιχίας βρέθηκαν εκατοντάδες μέτρα μακριά από το σημείο της σύγκρουσης

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha, πριν από λίγη ώρα απομακρύνθηκε το πρώτο διαλυμένο βαγόνι από την επιβατική αμαξοστοιχία, στο δυστύχημα που συνέβη στα Τέμπη.

Μάλιστα, αναφέρεται πως οι αμαξοστοιχίες είναι τόσο διαλυμένες, που οι άνδρες που συμμετάσχουν στην επιχείρηση αυτή, κατάφεραν να απομακρύνουν κομμάτι-κομμάτι το βαγόνι. Ταυτόχρονα συνεχίζεται η διαδικασία του εντοπισμού των σορών των ανθρώπων, με τους πυροσβέστες να τους απομακρύνουν και στη συνέχεια να διακομίζονται από τα ασθενοφόρα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τα βαγόνια που απομακρύνονται είναι πολύ πιθανό να μην έχουν κάποια ένδειξη ζωής. Το συγκεκριμένο βαγόνι που φαίνεται στο βίντεο του ALPHA, άρπαξε φωτιά μαζί με τη μηχανή της επιβατικής αμαξοστοιχίας.

Τέλος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πολλά μέτρα μακριά εκσφενδονίστηκαν επιβάτες της αμαξοστοιχίας, κατά τη σύγκρουση με το εμπορικό τρένο, οι οποίοι εντοπίστηκαν νεκροί τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης. Επιπρόσθετα, πολλά κομμάτια της αμαξοστοιχίας βρέθηκαν εκατοντάδες μέτρα μακριά από το σημείο της σύγκρουσης, ενώ η διαδικασία απομάκρυνσής τους θα διαρκέσει μέρες.