Θεσσαλονίκη: Φόβοι για διασπορά του κορωνοϊού από πάρτι φοιτήτριας – Βρέθηκε θετική στον ιό

ΕΙΧΕ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ

Συναγερμός για πιθανή διασπορά του κορωνοϊού έχει σημάνει στη Θεσσαλονίκη καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, γόνος εύπορης οικογένειας της πόλης βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό, μετά από πάρτι που έκανε στο σπίτι της για να γιορτάσει την επιστροφή της από την Αγγλία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open TV, η φοιτήτρια επαναπατρίστηκε πριν από μερικές μέρες από το Λονδίνο όπου σπουδάζει και αποφάσισε να κάνει πάρτι για να γιορτάσει την επιστροφή της, σπάζοντας την καραντίνα.

Το πάρτι έγινε στην πολυτελή βίλα της οικογένειας και σε αυτό βρέθηκε αρκετός κόσμος. Ενώ η κοπέλα δεν παρουσίασε κάποιο σύμπτωμα κατά την επιστροφή της στην Ελλάδα, λίγο μετά το πάρτι νόσησε και παρουσίασε συμπτώματα βαριάς γρίπης. Οδηγήθηκε στο νοσοκομείο, όπου υπεβλήθη σε τεστ και βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό. Έτσι, ενημερώθηκαν όσοι είχαν βρεθεί στο πάρτι της και σύμφωνα με το Open TV πολλοί εξ αυτών βρέθηκαν επίσης θετικοί στον κορωνοϊό.
Σήμερα το μεσημέρι, μάλιστα, αναμένεται να υπάρξει και σχετική ενημέρωση από το ΑΧΕΠΑ στο οποίο έγινε η δειγματοληψία.

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με το makthes.gr, η κοπέλα επιστρέφοντας στην Ελλάδα, ενώ έπρεπε να παραμείνει σε καραντίνα, οι Αρχές σε έλεγχο που πραγματοποίησαν στην οικία της διαπίστωσαν πως απουσίαζε και επέβαλαν πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ.

Σύμφωνα με το makthes.gr, η είδηση για το κρούσμα έχει προκαλέσει την έντονη ανησυχία των κατοίκων του Πανοράματος Θεσσαλονίκης, καθώς κάτοικος της περιοχής είπε χαρακτηριστικά: «Όλο το Πανόραμα το συζητά». Οι πληροφορίες αναφέρουν επίσης πως συγγενικό πρόσωπο της κοπέλας εισήχθη για νοσηλεία σε νοσοκομείο της πόλης.

Σημειώνεται πως το πάρτι έγινε γνωστό στην ευρύτερη περιοχή, καθώς συνοδεύτηκε από ένα υπερθέαμα πυροτεχνημάτων.