Η Τσικνοπέμπτη θα εορταστεί όπως τις αρμόζει μετά από τρία χρόνια και οι μαγαζάτορες στολίζουν με σερπαντίνες, οι κρεοπώλες δεν προλαβαίνουν να πακετάρουν και οι ψησταριές παίρνουν φωτιά. Στη Θεσσαλονίκη, μάλιστα, όπου φημίζεται για τα σουβλάκια της, αναμένεται να γίνει μεγάλη κατανάλωση.
«Tα σουβλάκια που θα καταναλωθούν θα ξεπεράσουν το 1,5 εκατομμύριο μιλάμε για ένα πολύ μεγάλο όγκο», τόνισε στον ΑΝΤ1 ο πρόεδρος του Σωματείου Κρεοπωλών νομού Θεσσαλονίκης, Νίκος Μπαλαμπανίδης. Άλλωστε, η πόλη τιμά ιδιαίτερα το έθιμο, με τη χαλάρωση των μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού να βοηθούν σημαντικά προς αυτήν την κατεύθυνση.