Θεσ/νικη – Παρελάσεις: Έκκληση από τον δήμαρχο της πόλης για πιστή τήρηση των μέτρων

Εξέφρασε, παράλληλα, την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι φέτος θα γίνει η μαθητική και στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη

Την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι φέτος θα γίνει η μαθητική και στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη, εξέφρασε ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο οποίος απηύθυνε έκκληση στους πολίτες να τηρήσουν τα μέτρα προστασίας και όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί ακόμη να σπεύσουν να εμβολιαστούν.

 

 

«Το 2021 δεν είναι 2020, μία πλειοψηφία των συμπολιτών μας έχει εμβολιαστεί, οι παρελάσεις -και η μαθητική και η στρατιωτική- στις 27 και 28 Οκτωβρίου θα γίνουν με όλους τους κανόνες ασφαλείας και προστασίας. Θα διαρκέσουν το πολύ 60 λεπτά και καλώ όλους τους πολίτες που θα συμμετέχουν να τηρήσουν όλα τα μέτρα προστασίας και για τον εαυτό τους και για τους ανθρώπους που θα είναι δίπλα τους. Και σε κάθε περίπτωση να εμβολιαστούν. Το μεγάλο δώρο που μας προσέφερε η επιστήμη -πέρυσι τέτοιες μέρες πραγματικά ήμασταν στο άγνωστο, ήμασταν στην απελπισία- φέτος έχουμε αυτή τη δυνατότητα και καλώ κάθε συμπολίτη μου να πάει και να εμβολιαστεί», δήλωσε ο κ. Ζέρβας.

Ταυτόχρονα επισήμανε το γεγονός ότι από αύριο θα υπάρχει κινητή μονάδα εμβολιασμού στη νέα παραλία της Θεσσαλονίκης.

«Δεν πάει μόνο ο κόσμος στο εμβόλιο, πάει και το εμβόλιο στον κόσμο, και οι πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα να εμβολιαστούν ακόμα και στη βόλτα τους, ακόμα και στο σχολείο ακόμα και στη γειτονιά τους», είπε ο δήμαρχος.