Τέμπη: Ταυτοποιήθηκε η σορός της 19χρονης Αναστασίας – Θρήνος για τους φοιτητές που χάθηκαν στο ΑΠΘ

Την βαθύτατη θλίψη των πρυτανικών αρχών του ΑΠΘ για την απώλεια των 9 φοιτητών στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη εκφράζει σχετική ανακοίνωση του Πανεπιστημίου

Ταυτοποιήθηκε η σορός της 19χρονης φοιτήτριας, Αναστασίας Ηλ. Παπαγγελή που πήγαινε στη Θεσσαλονίκη όπου σπούδαζε στη Γεωπονική Σχολή στο ΑΠΘ, και βρισκόταν στο τρίτο βαγόνι στη μοιραία σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη.

Σύμφωνα με το kalavrytapress.gr, η σορός της νεαρής κοπέλας ταυτοποιήθηκε με τη μέθοδο DNA.

ΑΠΘ: «Θρηνούμε για τους 9 φοιτητές μας»

Την βαθύτατη θλίψη των πρυτανικών αρχών του ΑΠΘ για την απώλεια των 9 φοιτητών στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη εκφράζει σχετική ανακοίνωση του Πανεπιστημίου.

“Στο ΑΠΘ βιώνουμε τη μεγαλύτερη τραγωδία στην ιστορία του. Θρηνούμε για τους 9 φοιτητές μας που έχασαν τη ζωή τους”, τονίζουν οι Πρυτανικές Αρχές του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης σε ανακοίνωσή τους για το σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών.

“Είμαστε δίπλα στους 26 τραυματίες φοιτητές μας. Είμαστε όλοι μας συντετριμμένοι. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν την οδύνη μας και όλων των μελών της Πανεπιστημιακής Κοινότητας”, υπογραμμίζουν. “Καλό παράδεισο στα παιδιά μας. Συλλυπητήρια και κουράγιο στις οικογένειες και τους δικούς τους ανθρώπους. Καλή ανάρρωση στους τραυματίες”, καταλήγει η ανακοίνωση.