Συνελήφθη γυναίκα που έταζε δουλειά σε άνεργους καλλιτέχνες

ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΠΟΥΣΕ ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΠΟΣΑ

Συνελήφθη από τις Αστυνομικές Αρχές.

 

 

Στη σύλληψη μιας γυναίκας, η οποία εξαπατούσε άνεργους καλλιτέχνες με το πρόσχημα ότι θα εργάζονταν με γνωστούς σκηνοθέτες και τους αποσπούσε χρήματα, προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία.

 

 

Συγκεκριμένα, από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνελήφθη την Πέμπτη 13 Αυγούστου 2020, σε περιοχή της Αθήνας, ημεδαπή σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη, δυσφήμηση, συκοφαντική δυσφήμηση και παροχή ψευδών στοιχείων.

 

 

Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας η συλληφθείσα, μέσω αγγελίας που είχε δημοσιεύσει σε ιστότοπο, εξαπατούσε καλλιτέχνες με το πρόσχημα παροχής εργασίας, πείθοντάς τους να της καταβάλλουν χρηματικά ποσά, προκειμένου να επιλεγούν και εργαστούν σε δήθεν μελλοντικές θεατρικές παραστάσεις γνωστών σκηνοθετών – παραγωγών.

 

 

Η δράστιδα συνελήφθη στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης, αφού προηγουμένως είχε παραλάβει από γυναίκα καλλιτέχνιδα, που αναζητούσε εργασία, το προσημειωμένο ποσό των 70 ευρώ, ως δήθεν τέλος συμμετοχής σε σύλλογο διοργάνωσης παράστασης.

 

 

Σε έρευνα που ακολούθησε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κινητό τηλέφωνο και έγγραφο – αίτηση, που σχετίζεται με τον τρόπο δράσης της.

 

 

Η συλληφθείσα, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της, οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.