Συνέδριο της ΓΣΕΕ στο Καβούρι – Στο σημείο ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις

ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ Η ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

Παρουσία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων -ήδη από το βράδυ της Δευτέρας- ξεκινά στο ξενοδοχείο «ΑΠΟΛΛΩΝ» στο Καβούρι το 37ο συνέδριο της ΓΣΕΕ.

 

Διμοιρίες των ΜΑΤ διανυκτέρευσαν έξω από το ξενοδοχείο, το οποίο βρίσκεται σε αστυνομικό «κλοιό», για να διασφαλιστεί η διεξαγωγή του συνεδρίου -η τρίτη προσπάθεια.

Όλες οι οδοί γύρω από το ξενοδοχείο είναι αποκλεισμένες ενώ η πρόσβαση στο ξενοδοχείο απαγορεύεται ακόμη και σε δημοσιογράφους.

Στο Καβούρι έφτασαν με λεωφορεία μέλη του ΠΑΜΕ, που αυτή την ώρα βρίσκονται πίσω από τις αστυνομικές δυνάμεις και με πανό και συνθήματα ζητούν να τους επιτραπεί η πρόσβαση στο συνέδριο.

Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ για το συνέδριοΣε εφαρμογή δικαστικής απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθήνας, που διόρισε Προσωρινή Διοίκηση στη ΓΣΕΕ με εντολή εκλογών εντός εξαμήνου, μετά τη βίαιη διάλυση των συνεδρίων σε Καλαμάτα και Ρόδο από τους τραμπουκισμούς του ΠΑΜΕ, συνεδρίασε σήμερα η Εκτελεστική Επιτροπή και αποφάσισε ότι:1)

Την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020 θα πραγματοποιηθεί το 37ο εκλογικό Συνέδριο της Συνομοσπονδίας, στο ξενοδοχείο «ΑΠΟΛΛΩΝ» του ομίλου Διβάνη, στο Καβούρι Αττικής.2) Στο Συνέδριο έχουν κληθεί να παρευρεθούν και να χαιρετήσουν ο Πρωθυπουργός και πολιτικοί αρχηγοί.Το 37ο Συνέδριο της Γ.Σ.Ε.Ε. θα γίνει, τηρουμένων όλων των νόμιμων διαδικασιών.

Η διεξαγωγή του συνιστά απαίτηση και δημοκρατικό δικαίωμα των εργαζομένων!