«Σπάραξε» στο τελευταίο «αντίο» η Μαίρη Παναγάκου – Σε κλίμα βαθιάς οδύνης η κηδεία του 43χρονου γιου της τηλε-μαγείρισσας

Ο Αντώνης Παναγάκος έβαλε τέλος στη ζωή του, στο πατρικό του στη Μάνη, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του και τους ανθρώπους που τον γνώριζαν

Ανείπωτη θλίψη στην κηδεία του γιου της τηλε-μαγείρισσας Μαίρης Παναγάκου, χθες, στη Σπάρτη.

Ο 43χρονος αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του το απόγευμα της Δευτέρας, με τη μητέρα του να έχει βάλει ως στόχο ζωής να τιμωρηθούν οι ηθικοί αυτουργοί. Με δάκρυα στα μάτια, συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες αποχαιρέτησαν τον Αντώνη Παναγάκο. Ο γείτονάς του, που άκουσε τον πυροβολισμό, έπεσε πάνω στο φέρετρο του αυτόχειρα. Η εκκλησία ήταν στολισμένη σαν να γινόταν γάμος, ενώ στεφάνια έφτασαν από την Ντόρα Μπακογιάννη και το σύζυγό της Ισίδωρο Κούβελο, την Αγγελική Νικολούλη και το γιο της Κωνσταντίνο Μουσούλη.

Η εκπομπή «T-live» παρουσίασε βίντεο από τα τελευταία γενέθλια του γιου της Μαίρης Παναγάκου, όταν άνθρωποι από το χωριό Κότρωνα στη Μάνη του έκαναν έκπληξη και του έσβησαν τούρτα. Τότε, έδειχνε ευτυχισμένος, ξέγνοιαστος και ανέμελος και τίποτα δεν προμήνυε ότι σκεφτόταν να βάλει τέλος στη ζωή του. Η κηδεία πραγματοποιήθηκε στο Β’ Κοιμητήριο Σπάρτης, διότι, όπως είπε η μητέρα του, φοβόταν πως αν γινόταν η κηδεία του στον Κότρωνα, θα βεβήλωναν τον τάφο του. Όπως αναφέρει η μητέρα του Μαίρη Παναγάκου, ήταν ο άνθρωπος που δεν θα μπορούσε να αντέξει την αδικία, την αφόρητη απάνθρωπη πίεση και τα αδιέξοδα στα οποία των οδηγούσαν αυτοί που συστηματικά του δημιουργούσαν προβλήματα και του έκαναν μπούλινγκ.

Να σημειώσουμε ότι η Μαίρη Παναγάκου, χθες το πρωί, λίγες ώρες πριν από την κηδεία του γιου της, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με αυξημένη πίεση.

Ο Αντώνης Παναγάκος έβαλε τέλος στη ζωή του, στο πατρικό του στη Μάνη, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του και τους ανθρώπους που τον γνώριζαν. Η Μαίρη Παναγάκου ανέφερε με ανάρτησή της ότι ο γιος της δεχόταν επιθέσεις και απειλές και ότι αυτός ήταν ο λόγος που τον οδήγησε στην αυτοκτονία. Από την άλλη, ο δικηγόρος των ανθρώπων που η οικογένεια Παναγάκου θεωρεί ως υπευθύνους για την αυτοκτονία του Αντώνη υποστηρίζει ότι: «Όσα λέει η κυρία Παναγάκου είναι ψευδέστατα, συκοφαντικά και θα ληφθούν τα νόμιμα μέτρα εις βάρος της, την ώρα που πρέπει».

 

Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα ΟΝ ΤΙΜΕ στις 16/2