Σοβαρό τροχαίο στην εθνική Κορίνθου – Πατρών – Σε καλή κατάσταση ο οδηγός

Ένα σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στη νέα εθνική οδό Κορίνθου-Πατρών, αλλά για καλή τύχη του οδηγού δεν έπαθε ούτε γρατζουνιά

Ένα σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στη νέα εθνική οδό Κορίνθου-Πατρών, αλλά για καλή τύχη του οδηγού δεν έπαθε ούτε γρατζουνιά.

 

 

Το τροχαίο έγινε τα μεσάνυχτα στο 87ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού λίγο πριν το Ζευγολάτιο. Ο οδηγός του οχήματος έχασε τον έλεγχο και καρφώθηκε στις διαχωριστικές μπάρες. Μάλιστα σύμφωνα με το Korinthostv.gr το αυτοκίνητο έκανε πολλές τούμπες και κατέληξε έξω από τον δρόμο.

Η κινητοποίηση των αρχών ήταν άμεση και στο σημείο βρέθηκαν 3 οχήματα της πυροσβεστικής με 6 άνδρες, δυο περιπολικά της τροχαίας αυτοκινητόδρομου Κιάτου, οχήματα της Ολυμπίας Οδού και ένα ασθενοφόρο.

Παρά το γεγονός ότι το όχημα του οδηγού καταστράφηκε, ο ίδιος βγήκε χωρίς να έχει ούτε μια γρατζουνιά.

Ωστόσο ήταν ταραγμένος και αυτό τον οδήγησε να πει στους αστυνομικούς ότι υπήρχε και άλλος επιβάτης στο αυτοκίνητο, κάτι που τελικά δεν ίσχυε.

Ο οδηγός μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο Κορίνθου, ενώ το τμήμα του αυτοκινητόδρομου Κιάτου διενεργεί προανάκριση για το συμβάν.