Σοκαριστικό περιστατικό στο Μετς: Πατέρας και γιός διέταξαν ροτβάιλερ να επιτεθεί σε 30χρονο (Σκληρές φωτό)

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα εχθές το βράδυ στο Μετς

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα εχθές το βράδυ στο Μετς και συγκεκριμένα στο Άλσος Λογγίνου, όπου πατέρα με γιο είχαν διαπληκτισμό με έναν 30χρονο και στη συνέχεια το 70κιλο θηριώδες ροτβάιλερ τους να του επιτεθεί, φωνάζοντας «Φα’ τον! Φα’ τον!».

Μάλιστα, ο μαύρος σκύλος δάγκωσε τον νεαρό στο στήθος, την ώρα που ο γιος, τον κλωτσούσε στα πλευρά και ο πατέρας επιχειρηματίας στην περιοχή της Γλυφάδας, του χαράκωνε το πρόσωπο με μια φαλτσέτα.

«Δέστε τα σκυλιά σας! Θα τον αμολήσω να σας φάει!»

Ο εφιάλτης για τον 30χρονο τυπογράφο άρχισε να ξεδιπλώνεται στις 10:30 το βράδυ της Κυριακής. Βρισκόταν στο Άλσος Λογγίνου με τον σκύλο του, ένα ήσυχο ντόπερμαν και άλλους ιδιοκτήτες σκύλων όταν ακούν μια βαριά φωνή να τους διατάζει «Δέστε τα σκυλιά σας! Θα τον αμολήσω να σας φάει!».

Ήταν ένας μεσήλικας ιδιοκτήτης ενός πελώριου μαύρου ροτβάιλερ βάρους 70 κιλών ο οποίος μαζί με τον γιο του, τους πλησίασαν απειλώντας ότι θα αφήσουν ελεύθερο τον άγριο σκύλο να φάει τα σκυλιά τους. «Εδώ παίζουμε» του είπα. «Είμαστε σε μια γωνία και δεν σας ενοχλούμε. Αν θέλετε μπορείτε να πάτε αλλού» αναφέρει στο protothema.gr ο 30χρονος και παίρνοντας μια βαθιά ανάσα περιγράφει: «Ο πατέρας κρατούσε το κινητό στο χέρι σαν να καλούσε κάποιους για ενισχύσεις. Του λέω γιατί με πλησιάζετε; Και πριν προλάβω να αντιδράσω, ο γιος, μου ρίχνει μια γονατιά στο πλευρά και σωριάζομαι κάτω. Ήταν σκοτάδι και τότε ο πατέρας μου φέρνει τον μαύρο σκύλο καταπάνω μου φωνάζοντας «Φάτον! Φάτον!». Μου έριξε μια δαγκωνιά στο στήθος και τότε τον έπιασα από το λουρί και προσπάθησα να τον ακινητοποιήσω για να σωθώ. Θα μου έβγαζε την καρδιά αυτό το σκυλί. Είναι θηρίο ανημερο. Ο πατέρας του τότε μου κόλλησε μια φαλτσέτα στο πρόσωπο και μου χαράκωσε απειλώντας με ότι δεν θα προλάβω να ξαναπατήσω εδώ».

Οι υπόλοιποι ιδιοκτήτες σκύλων που παρακολουθούσαν εμβρόντητοι το σκηνικό, κάλεσαν την Αστυνομία όμως μέχρι να έρθουν περιπολικά οι δράστες είχαν πάρει τον σκύλο και είχαν φύγει.

«Με έκαναν ένα κουρέλι. Είμαι σε τόσο άσχημη ψυχολογική κατάσταση και τόσο χτυπημένος που δεν μπορούσα να δουλέψω…» λέει. Ο 30χρονος, μετέβη χθες στο Τμήμα Παγκρατίου όπου κατήγγειλε το συμβάν ελπίζοντας να εντοπιστούν οι δράστες.

Μάλιστα, τον παρέπεμψαν να εξεταστεί σε ιατροδικαστή προκειμένου να συμπεριληφθεί το πόρισμα στον φάκελο της υπόθεσης.

Φωτογραφίες: