Σοκάρει ο ξάδερφος της Κακαράντζουλα: Είναι ικανή για όλα – Ήταν μέσα στην καλή χαρά μετά την επίθεση

«Πιστεύω δεν έχει μετανιώσει»

Με λόγια που σοκάρουν περιγράφει τον ψυχισμό της Εφης Κακαράντζουλα ο ξάδερφός της, πριν και μετά την επίθεση με βιτριόλι, στην Ιωάννα Παλιοσπύρου.

“Εγώ δεν είχα καταλάβει τίποτα. Γιατί την έβλεπες καθημερινά ήταν μέσα στην τρελή χαρά, κανονική δηλαδή όπως ήταν. Πολύ ψύχραιμη… Με το που έμαθα ότι έχει γίνει αυτό το περιστατικό, αυτό έλεγα, πόσο ίδια ήταν. Δεν είχε αλλάξει καθόλου”, σημειώνει μιλώντας στο MEGA και την εκπομπή LIVE NEWS, ο ξάδερφος της 36χρονης κατηγορουμένης.

“Δεν το πίστευα ότι θα ήταν τόσο σκληρή. Δηλαδή και στις καταθέσεις και σε αυτά που δε ζήταγε συγγνώμη μου έκανε τρομερή εντύπωση και νομίζω ότι μπορεί να μην έχει μετανιώσει κιόλας”, συμπληρώνει και την χαρακτηρίζει πρόσωπο ικανό για όλα.

“Ικανή για όλα ήταν. Πήγε έριξε το βιτριόλι στην άλλη την κοπέλα. Για όλα ήταν ικανή. Δεν μπορώ να την ψυχολογήσω”, συμπληρώνει

Για την οικογένειά της, δηλώνει πως “οι γονείς της τι να πούνε; Έχουν πάθει σοκ οι άνθρωποι. Ντρέπονται να βγουν από το σπίτι τους. Ο αδελφός της έχει πάθει κατάθλιψη. Έχει κλειστεί στον εαυτό του. Δε μιλάει. Έχει πάθει σοκ”.

Όσο για το πώς αντιμετωπίζει πλέον η Έφη την υπόθεση σχολίασε πως “στην αρχή δεν είχε πάρει χαμπάρι τι είχε γίνει γιατί ήταν πολύ κάθετη. Ότι το έκανα ξέρω γω. Τώρα έχει αρχίσει να συνειδητοποιεί την ποινή που θα ακούσει, την κατακραυγή του κόσμου”, καταλήγει.

Η πολύκροτη δίκη της επίθεσης με βιτριόλι πήρε αναβολή για την ερχόμενη Τρίτη. “Καταπέλτης” ήταν ο εισαγγελέας στην αγόρευσή του για το κατηγορητήριο εναντίον της δράστιδος.