Σοκ στη Δραπετσώνα: Λυκόσκυλο κατασπάραξε κανίς μέσα από την αγκαλιά της ιδιοκτήτριας του

Σοκαρισμένη η ιδιοκτήτρια του μικρού σκυλιού

Στιγμές τρόμου επικράτησαν χθες σε κεντρικό δρόμο της Δραπετσώνας, όταν ένα λυκόσκυλο, που το είχε βγάλει βόλτα η ιδιοκτήτριά του, διέφυγε της προσοχής της, άρπαξε ένα κανίς και το σκότωσε.

 

 

 

Μάλιστα το λυκόσκυλο άρπαξε το μικρόσωμο ζώο μέσα από την αγκαλιά της ιδιοκτήτριάς του. Και μάλιστα, όπως καταγγέλλει, όσο και να της φώναζε εκείνη δεν έδινε σημασία.

Τι καταγγέλλει η ιδιοκτήτρια του μικρού σκυλιού

«Είχα βγάλει βόλτα το σκυλάκι μου. Ήμουν στο πεζοδρόμιο κι εκείνο ήταν στο απέναντι. Μέχρι να σκύψω να πιάσω το σκυλάκι μου – ούτε πρόλαβα να κάνω κάτι – άφησε τον σκύλο από τα χέρια της και όρμηξε ο σκύλος πάνω μου, βούτηξε το σκυλάκι από την αγκαλιά μου και μέσα σε δύο λεπτά μου το σκότωσε», είπε στην «Κοινωνία Ώρα Mega».

Γείτονες, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αναφέρουν πως η ιδιοκτήτρια του λυκόσκυλου το άφηνε συχνά ελεύθερο χωρίς λουρί, ενώ στο παρελθόν έχει ορμήξει σε άλλα σκυλιά και παιδιά στο πάρκο της γειτονιάς. Η κ. Αλεξάκη ανέφερε πως προσπάθησε να μιλήσει με την ιδιοκτήτρια του λυκόσκυλου, όμως εκείνη είχε εξαφανιστεί.

«Τίποτα δεν μου είπε. Της μίλαγα, της φώναζα, δεν έκανε τίποτα. Πήρε τον σκύλο της και κλειδώθηκε στο σπίτι της» ανέφερε. Η κ. Αλεξάκη κατέθεσε μήνυση, ενώ απηύθυνε έκκληση σε όποιον είδε κάτι να το αναφέρει στην Αστυνομία.