Ρόδος: Μήνυση κατά παντός υπευθύνου και κατά ενός γιατρού από τον σύζυγο 35χρονης που πέθανε, αφού κατέρρευσε μπροστά στο παιδί της

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η 35χρονη υπέστη οξύ καρδιακό επεισόδιο

Σε μήνυση κατά παντός υπευθύνου, καθώς και κατά γιατρού του νοσοκομείου της Ρόδου, ο οποίος πριν από τρεις ημέρες εγχείρησε την 35χρονη γυναίκα του, πρόκειται να προχωρήσει ο σύζυγός της, μετά τον θάνατό της το μεσημέρι της Τετάρτης.

Σύμφωνα με το rodiaki.gr, η γυναίκα πρώτα κατέρρευσε μπροστά στο ηλικίας δύο ετών παιδί της.

Η άτυχη γυναίκα, η οποία ήταν μητέρα δύο διδύμων ηλικίας 10 μηνών και του 2χρονου παιδιού μπροστά στο οποίο κατέρρευσε, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο της Ρόδου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και με τη συνδρομή της ομάδας ΔΙΑΣ, λίγο πριν τις 3 μετά το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, η 35χρονη υπέστη οξύ καρδιακό επεισόδιο με τους γιατρούς και τους διασώστες να μην καταφέρνουν να την κρατήσουν στη ζωή, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλαν.

Ο δικηγόρος της οικογένειας προέβη σε δήλωση υποστήριξης της κατηγορίας, ενώ ήδη έχει διοριστεί από την οικογένεια καθηγήτρια Ιατρικής, η οποία θα παραστεί στη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στη σορό της άτυχης γυναίκας.

Σύμφωνα με την οικογένειά της, η 35χρονη είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο νοσοκομείο της Ρόδου πριν από μερικές μέρες.