Πύρρος Δήμας: Η πρώτη του ανάρτηση μετά τον χαμό της μητέρας του

«Καλό ταξίδι μάνα»

Τη μητέρα του θέλησε να αποχαιρετήσει ο Πύρρος Δήμας με ένα συγκινητικό μήνυμα στα social media.

 

 

H μητέρα του, Ελευθερία, πέθανε την Παρασκευή (1.10.2021) από ανακοπή καρδιάς, ενώ το Σάββατο έγινε η κηδεία της μέσα σε κλίμα βαθιάς οδύνης στη Χιμάρα.

Υπενθυμίζεται πως πριν τρία χρόνια ο Πύρρος Δήμας έχασε τη σύζυγό του Αναστασία ύστερα από μάχη με τον καρκίνο.

Η μητέρα του άφησε την τελευταία της πνοή στο σπίτι της στην Χιμάρα, όπου διέμενε, ενώ η ταφή της έγινε δίπλα στον σύζυγό της, Βίκτωρα, που πέθανε το 2017.

Ο Ολυμπιονίκης της Άρσης Βαρών θέλησε να αποτίσει φόρο τιμής στη γυναίκα που τον μεγάλωσε και στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία του ίδιου με την μητέρα του με τα παρακάτω λόγια:

«Όπως ίσως γνωρίζετε, αυτές τις ημέρες έχασα τη μητέρα μου, Λευτερία. Μια γυναίκα της οποίας η ζωή θα μπορούσε να είναι βιβλίο. Πολλές φορές τη σκέφτομαι ξύπνια, χαράματα στο φούρνο που δούλευε όταν ήμουν ακόμα παιδί, να σηκώνει και να πετάει τα εικοσάκιλα σακιά αλεύρι σαν να ήταν πούπουλα. Η δύναμη της αυτή ήταν πηγαία και δε θα μπορούσε να είναι απλά αποτέλεσμα της βιοποριστικής μας ανάγκης. Αυτή η δύναμη είχε ως αφετηρία της την αγάπη της για τα παιδιά της, εμένα και τον αδερφό μου. Ελπίζω να έχω καταφέρει έστω και λίγη από αυτή τη δύναμη να έχει περάσει στα παιδιά μου. Καλό ταξίδι μάνα».