Προχειρότητα έργου στη Βελίκα καταγγέλλει Λαρισαίος που έσπασε το πόδι του σε διάδρομο πρόσβασης για ΑΜΕΑ

Περίοικος στην περιοχή της Βελίκας καταγγέλλει προχειρότητα έργου σε διάδρομο πρόσβασης για ΑΜΕΑ

Περίοικος στην περιοχή της Βελίκας καταγγέλλει προχειρότητα έργου σε διάδρομο πρόσβασης για ΑΜΕΑ. Μάλιστα κάνει λόγο για απουσία σήμανσης γεγονός που αφήνει απροστάτευτους τους περαστικούς.

Επισημαίνει δε, ότι ο ίδιος χωρίς να είναι ΑΜΕΑ οδηγήθηκε στο σημείο από περιέργεια διαπιστώνοντας προχειροδουλειά, ενώ με το που πάτησε στον διάδρομο έσπασε το πόδι του.

Δείτε τα όσα καταγγέλλει:

«Αγαπητό onlarissa, Απευθύνομαι σε σένα σχετικά με το έργο κατασκευής υποδομών για μπάνιο ΑΜΕΑ στην παραλία Βελίκας.

Από πολλές μέρες πριν οι περίοικοι βλέπαμε απόγευμα πάντα ένα ολιγομελές συνεργείο με τον εργοδηγό να στήνει με προχειρότητα τις καμπίνες και την τουαλέτα για ΑΜΕΑ. και στη συνέχεια να προστίθεται ο διάδρομος. Το έργο δε φέρει στοιχεία του φορέα υλοποίησης και δεν έχει σήμανση για να προστατεύσει τους περαστικούς. Η περιέργεια με οδήγησε εκεί όπως και η αγανάκτηση μου για την πρόχειρο δουλειά.

Το αποτέλεσμα ήταν να σπάσω το πόδι μου με το που πάτησα τον διάδρομο.

Το χρόνο που περίμενα το ασθενοφόρο, στην πορεία προς το νοσοκομείο όπου χρειάστηκε να μπω στο χειρουργείο και εδώ που νοσηλεύομαι τώρα, έμαθα πως και άλλοι έπεσαν στο ίδιο σημείο.

Παρακαλώ, γράψτε κάτι ώστε να μην κινδυνεύει πια κανείς και γρήγορα να ολοκληρωθεί το έργο ώστε να το χαρούν οι άνθρωποι που το έχουν ανάγκη.

Για την ανευθυνότητα έχουν χυθεί τόνοι μελάνης, δεν ξέρω αν έχει νόημα να γραφτεί κάτι.

Σας ευχαριστώ».