Πόλεμος στην Ουκρανία: Συντετριμμένη η σύζυγος Μυτιληναίου ναυτικού, που έχει εγκλωβιστεί στο λιμάνι της Οδησσού (βίντεο)

Αγωνιά για την τύχη του συζύγου της, που βρίσκεται εγκλωβισμένος μαζί με άλλους ναυτικούς μέσα σε πλοίο - Προσεύχεται να σταματήσει ο πόλεμος και να απελευθερωθεί ο άντρας της το συντομότερο

Με την αγωνία ζωγραφισμένη στα μάτια, η Φωτεινή Λημναίου, σύζυγος του ναυτικού Βαγγέλη Ντελέζου από τη Λέσβο, που βρίσκεται εγκλωβισμένος μαζί με άλλους ναυτικούς σε πλοίο στο λιμάνι της Οδησσού, περιμένει την απελευθέρωση του άντρα της και την επιστροφή του στη Μυτιλήνη.

Με δάκρυα στα μάτια εκλιπαρεί να σταματήσει ο πόλεμος γρήγορα και να επιστρέψει ο σύζυγός της στο νησί. Καθημερινά μιλάει στο τηλέφωνο μαζί του προσπαθώντας να τον καθησυχάσει, ενώ ζητά να προχωρήσουν άμεσα οι διαδικασίες, ώστε να υπάρξει απεγκλωβισμός του πλοίου.

Την συμπαράστασή του δήλωσε από την πρώτη στιγμή ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης, ο οποίος την Τετάρτη 2 Μαρτίου, στο περιθώριο εκδήλωσης της περιφέρειας εξέφρασε την πλήρη υποστήριξή του στην οικογένεια.

Δείτε το βίντεο της ΕΡΤ: