Περιστέρι: Συγκλονίζουν τα πρώτα λόγια του πατέρα μετά την σύλληψη του 20χρονου (Βίντεο)

Ο 20χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία της 17χρονης στο Περιστέρι, πέρασε το κατώφλι του ανακριτή αμίλητος και ανέκφραστος.

Με βλέμμα «παγωμένο» ο 20χρονος οδηγείται σε εισαγγελέα και ανακριτή. Λίγα εικοσιτετράωρα νωρίτερα, όπως προφορικά ομολόγησε και ο ίδιος, σκότωσε την 17χρονη σύντροφό του, τη Νικολέτα που έζησε μια δύσκολη ζωή για να καταλήξει από το χέρια του ανθρώπου που νόμιζε πως την αγαπούσε.

«Δεν μπορούσε να ήταν άλλος. Έτσι δεν είναι; Δεν νομίζω να ήταν άλλος», λέει ο πατέρας της.

Μιλώντας αποκλειστικά στο MEGA, ο πατέρας της 17χρονης εξέφρασε ικανοποίηση για τη σύλληψή του.

«Μια ικανοποίηση να πω… μικρή; Σε αυτό που έγινε, μέσα στον χαμό μου. Αυτό μόνο. Το παιδί μου δεν μπορεί να γυρίσει πίσω. Αν τον βλέπατε τώρα εσείς, θα θέλατε να του πείτε κάτι; Θα του έλεγα ντροπή του».

«Το κοριτσάκι μου ήταν ένας άγγελος και αυτό το κάθαρμα θα το πληρώσει», είπε η μητέρα της 17χρονης.

Σύντομη ζωή μέσα στην φρίκη

Η Νικολέτα ήταν ένα κορίτσι 17 χρονών που ποτέ δεν είχε παιδική ηλικία.

Θύμα κακοποίησης στα 11 χρόνια της, φαίνεται πως δεν κατάφερε να ξεφύγει από τον κύκλο της βίας με θύμα την ίδια και την κατά δύο χρόνια μικρότερη αδελφή της.

«Η ‘Οδύσσεια’ της Νικολέτας και των άλλων παιδιών της οικογένειας, ξεκίνησε από το 2016 όταν έγινε τότε αναφορά για κακοποίηση, συνεχίστηκε δυστυχώς ο κύκλος της βίας και στη συνέχεια καλεστήκαμε στις 19-11-2021 το ‘Χαμόγελο του Παιδιού’, να συνδράμει στην ιατρική περίθαλψη στα νοσοκομεία για τη Νικολέτα και την αδελφή της», λέει ο Κώστας Γιαννόπουλος, πρόεδρος «Χαμόγελο του Παιδιού».

Η 17χρονη έζησε για χρόνια ανάμεσα στον πατέρα, τη μητέρα και τη γιαγιά της που είχε και την επιμέλειά της.

Μόλις τον τελευταίο χρόνο, έγινε μια προσπάθεια επανένωσης των παιδιών με τη μητέρα τους και για αυτό διέμενε στο σπίτι στο Περιστέρι.

«Συνέβησαν διάφορα περιστατικά τα οποία οδήγησαν τη Νικολέτα να βρεθεί σε μια κατάσταση φρίκης, με σεξουαλική κακοποίηση και όλα αυτά. Ξαναβρέθηκε πάλι στην Αθήνα».

Σε εκείνη τη γειτονιά γνώρισε τον 20χρονο ο οποίος κατηγορείται ότι με φρικτό τρόπο της αφαίρεσε τη ζωή.