Περιστέρι: Νεαρός προσπάθησε να χρηματίσει νοσηλεύτρια, για εικονικό εμβολιασμό

Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε σε εμβολιαστικό κέντρο στο Περιστέρι, όταν ένας 25χρονος επιχείρησε να χρηματίσει νοσηλεύτρια προκειμένου να δηλώσει ότι έκανε κανονικά τη δεύτερη δόση του εμβολίου, δίχως όμως να του την χορηγήσει

Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε σε εμβολιαστικό κέντρο στο Περιστέρι, όταν ένας 25χρονος επιχείρησε να χρηματίσει νοσηλεύτρια προκειμένου να δηλώσει ότι έκανε κανονικά τη δεύτερη δόση του εμβολίου, δίχως όμως να του την χορηγήσει.

 

 

Ο 25χρονος μπαίνοντας στο εμβολιαστικό κέντρο έδειξε στην νοσηλεύτρια ένα μήνυμα στο κινητό του στο οποίο αναγραφόταν ότι θα μπορούσε να της δώσει χρηματικό ποσό προκειμένου να γίνει και αυτή μέρος της απάτης που είχε σκεφτεί.

Η αντίδραση της γυναίκας ήταν άμεση, αφού του απάντησε σε έντονο τόνο πως αυτό που της ζητά είναι παράνομο και πως εάν ήθελε να λάβει το πιστοποιητικό θα έπρεπε να κάνει κανονικά και τη β’ δόση.

Τότε ο νεαρός ισχυρίστηκε ότι έχει έντονο στομαχόπονο και εξαφανίστηκε.

Σημειώνεται ότι υπεύθυνοι κατήγγειλαν το περιστατικό στο ΑΤ Περιστεριού και από τη λίστα οι αστυνομικοί εντόπισαν τα στοιχεία του και σχηματίστηκε δικογραφία για δωροδοκία υπαλλήλου.