Πάτρα: Βρήκε κλεμμένη τσάντα, δεν ερχόταν η Αστυνομία και κάλεσε την Πυροσβεστική

Πότε συνέβη το περιστατικό

Ποιος θα φανταζόταν ότι η εύρεση μίας τσάντας η οποία μάλιστα είχε κλαπεί από τον κάτοχή της, θα μετατρεπόταν σε περιπέτεια για την 36χρονη που την βρήκε στην Οθωνος Αμαλίας στην Πάτρα.

 

 

Πότε συνέβη το περιστατικό

Σύμφωνα με το flamis.gr, το περιστατικό συνέβη το περασμένο Σάββατο, οπότε και η νεαρή γυναίκα επικοινώνησε άμεσα με την Αστυνομία αντιλαμβανόμενη ότι η τσάντα είχε κλαπεί αφού ηταν ανοιγμένη και γύρω από αυτήν υπήρχαν πεταμένα αντικείμενα από το εσωτερικό της. Η απάντηση αστυνομικού ήταν πως «θα έχουν διαθέσιμο περιπολικό στις 3 μ.μ.».

Η γυναίκα περίμενε. Και μάλιστα για 90 ολόκληρα λεπτά! Στις 3.30 μ.μ. με την υπομονή της να εξαντλείται επικοινώνησε και πάλι. Απάντησε η ίδια γυναίκα αστυνομικός η οποία την ξαναρώτησε… την διεύθυνση του συμβάντος.

«Φαντάζομαι πως για να μην έχετε σημειώσει την διεύθυνση δεν έχετε ειδοποιήσει κανέναν» της είπε με φανερό εκνευρισμό η 36χρονη.

Η καταγγέλλουσα ζήτησε το όνομα της Αστυνομικού, εκείνη αρνήθηκε να το δώσει. Στη συνέχεια ένας άνδρας ένστολος μίλησε μαζί της και την ενημέρωσε πως είτε θα έπρεπε να πάει εκείνη την τσάντα στην Αστυνομία είτε… να περιμένει μέχρι να βρεθεί περιπολικό ή δικυκλιστής.

«Μα είναι δυνατόν; Γιατί δεν μου τα λέγατε όλα αυτά από την πρώτη μας επικοινωνία και κάθομαι εδώ και 1,5 ώρα και επιτηρώ την κλεμμένη τσάντα»; αναρωτήθηκε η 36χρονη. Η γυναίκα «μπούχτισε» στην κυριολεξία και σκέφτηκε τη λύση της Πυροσβεστικής. Επικοινώνησε με το 199, και όντως πυροσβεστικό όχημα έφθασε στο σημείο και οι πυροσβέστες… έκαναν την δουλειά των αστυνομικών. Μάλιστα κατάφεραν και εντόπισαν και τον κάτοχο της τσάντας τον οποίον κάλεσαν στο σημείο για να την παραλάβει.