Παγώνη: Έφαγα σαλάτα με κόλλυβα, ήταν καταπληκτική

Βρέθηκε στην Πάτρα και δοκίμασε για πρώτη φορά την επίμαχη σαλάτα με κόλλυβα

Η Ματίνα Παγώνη βρέθηκε στην Πάτρα και δοκίμασε για πρώτη φορά σαλάτα με κόλλυβα παρά το γεγονός ότι είναι προληπτική όπως είχε αναφέρει πρόσφατα στην πρωινή εκπομπή του Ιορδάνη Χασαπόπουλου και της Ανθής Βούλγαρης.

 

 

 

Μετά το τέλος της σύσκεψης του Σαββάτου στην οποία συμμετείχε, περπάτησε στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας και παρήγγειλε μία σαλάτα που μάλλον δεν φανταζόταν όχι μόνο ότι θα γευτεί, αλλά και ότι υπήρχε.

Μαστοράκου: «Εντυπωσιάστηκε όταν έμαθε για τη σαλάτα με τα κόλλυβα»

Τις αντιδράσεις της, περιέγραψε η Άννα Μαστοράκου:

«Το προηγούμενο Σάββατο έγινε στην Πάτρα μία σύσκεψη Προέδρων Ιατρικών Συλλόγων εν όψει των εξελίξεων στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας και στο ΕΣΥ. Συμμετείχε και η κα Παγώνη που είναι Πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών. Μετά τη σύσκεψη η Ματίνα Παγώνη απόλαυσε το γεύμα της στο κέντρο της Πάτρας και ενθουσιάστηκε με την ύπαρξη σαλάτας – κόλλυβα την οποία και δοκίμασε».

«Όταν έμαθε ότι υπάρχει τέτοια σαλάτα, εντυπωσιάστηκε, τη δοκίμασε και της άρεσε» ανέφερε η κα Μαστοράκου. Να σημειώσουμε ότι η κα Παγώνη πριν λίγο καιρό έζησε μία στιγμή που έγινε viral όταν της πρόσφερα κόλλυβα στον αέρα τηλεοπτικής εκπομπής», είπε χαρακτηριστικά η κα Μαστοράκου.

Έξαλλη η Ματίνα Παγώνη με την Ανθή Βούλγαρη

Υπενθυμίζεται πως πριν από λίγο καιρό η Ανθή Βούλγαρη ήθελε να καλωσορίσει τη Ματίνα Παγώνη προσφέροντάς της κόλλυβα, η καλεσμένη της όμως αντέδρασε έντονα αφού, όπως είχε πει, είναι προληπτική.

«Εμείς έχουμε αποκτήσει νέα συνήθεια τώρα, τρώμε κόλλυβα αυτές τις μέρες», είχε πει αρχικά η Ανθή Βούλγαρη, χαρακτηρίζοντάς τα superfood.

Η Ματίνα Παγώνη αντέδρασε λέγοντας:

«Καλά, πλάκα κάνετε πρωί πρωί; Κυρία Βούλγαρη, μην έρθετε προς τα εδώ, εγώ είμαι προληπτική, δεν μπορώ πρωί πρωί κόλλυβα» αντέδρασε η Ματίνα Παγώνη, με τη δημοσιογράφο ωστόσο να μην πτοείται και να αντιδρά λέγοντας στην καλεσμένη της ότι δεν μπορεί να την προσβάλει και να μη δεχθεί τα κόλλυβα. Σας παρακαλώ! Αν είναι δυνατόν τώρα! Κύριε Χασαπόπουλε, θα σοβαρευτούμε εδώ πέρα; Συγγνώμη, ήρθα πρωί πρωί για να μου δώσετε κόλλυβα; Θα σοβαρευτείτε ή θα σηκωθώ να φύγω;».

Τελικά, η Ανθή Βούλγαρη απομακρύνθηκε με τα κόλλυβα, η Ματίνα Παγώνη παρέμεινε στο στούντιο, αλλά πέταξε το σακουλάκι.