Ο Βασίλης Παπαδημητρίου πουλάει το μετάλλιό του για να βοηθήσει τον φίλο του, Νίκο Αντωνιάδη (Φώτο)

Ο Παπαδημητρίου υποστηρίζει στην ανάρτησή του, πως δεν βρήκε βοήθεια από κανένα για να στηρίξει οικονομικά τον φίλο του και προχωρά στην πώληση του μεταλλίου που κατέκτησε το 1973

Σε μια συγκλονιστική κίνηση προχωρά ο παλιός πρωταθλητής του ύψους, Βασίλης Παπαδημητρίου, όπως ανέφερε ο ίδιος σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο παλαίμαχος αθλητής έκανε γνωστό ότι πουλάει το μετάλλιο που κατέκτησε στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου το 1973 στο Ρότερνταμ, προκειμένου να βοηθήσει τον φίλο του και παλιό βολεϊμπολίστα, Νίκο Αντωνιάδη ο οποίος νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό μετά από εγκεφαλικό.

Ο Παπαδημητρίου υποστηρίζει στην ανάρτησή του πως δεν βρήκε βοήθεια από κανένα για να στηρίξει οικονομικά τον φίλο του και προχωρά στην πώληση του μεταλλίου που κατέκτησε το 1973, ώστε με τα χρήματα να στηρίξει την οικογένεια του φίλου του.

Η ανάρτηση του Βασίλη Παπαδημητρίου αναφέρει:

«Πωλείται το μετάλλιο.

Αποφάσισα να βγάλω σε πλειστηριασμό το μετάλλιο της μεγαλύτερης διάκρισης που είχα σαν αθλητής. Είναι αυτό της τρίτης θέσης στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου του 1973 που έγινε στο Ρότερνταμ.

Επειδή σε όσε κουφ@λες απευθύνθηκα για στήριξη του αδελφικού μου φίλου, Νίκου Αντωνιάδη κάνουν το παγώνι. Ο Αντωνιάδης, ο μεγαλύτερος αθλητής του βόλεϊ της χώρας μας, έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό με εγκεφαλικό και είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Βρίσκεται σε άσχημη οικονομική κατάσταση. Δεν περίμενα και κάτι από τα ραμολιμέντα που είναι μόνο για πόζες. Δεν έχω και εγώ δυνατότητα να βοηθήσω αλλιώς.

Αδερφέ περαστικά».