Νέο βίντεο από το πάρτι του Βερβεσού -Τραγουδούσαν: «Σεισμός, σεισμός Δημήτρης Βερβεσός και συνωστισμός»

Στη δημοσιότητα νέο βίντεο από το πάρτι του Δημήτρη Βερβεσού.

Στη δημοσιότητα νέο βίντεο από το πάρτι του Δημήτρη Βερβεσού.

 

Σάλος έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μετά τη δημοσιοποίηση βίντεο και φωτογραφιών από πάρτι γενεθλίων που πραγματοποίησε ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Δημήτρης Βερβεσός.

 

Στο εν λόγω πάρτι, που πραγματοποιήθηκε εν μέσω κορωνοϊού, οι παρευρισκόμενοι όχι μόνο συνωστίστηκαν αλλά δεν πήραν ούτε τα βασικά μέτρα προστασίας, όπως χρήση μάσκας και τήρηση των αποστάσεων.

 

Δείτε βίντεο από το πάρτι:

 

 

Μετά τον έντονο σχολιασμό του συμβάντος, ο ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών τοποθετήθηκε γράφοντας:

 

«Ήταν οι συγγενείς μου και τα παιδιά του γραφείου μου που ήρθαν να μου πουν χρόνια πολλά στο Σύλλογο, όπου έχω τρία μηχανήματα τα οποία κάνουν αποστείρωση του αέρα. Μου είπαν χρόνια πολλά, ήπιαμε ένα καφέ, ένα κρασί και έφυγαν. Δεν έγινε κανένα πάρτι. Ήταν ο γιος μου, οι δυο ανιψιές μου και οι συνεργάτες του γραφείου μου με τους οποίους είμαι σε καθημερινή επικοινωνία. Δεν έχει κανένα κίνδυνο ο χώρος που κινούμαι. Είναι οι προσωπικές μου σχέσεις σε έναν απολύτως ασφαλή χώρο και είχαμε τα παράθυρα ανοιχτά και προσωπικά φορούσα μάσκα. Κάποιος συνάδελφος ανέβασε τη φωτογραφία και την πήραν από το διαδίκτυο για να με στοχοποιήσουν».