Νέο Ψυχικό: Πατέρας κλείδωσε τον 7χρονο γιο του στο σπίτι και έφυγε

Στιγμές τρόμου για έναν ανήλικο στο Νέο Ψυχικό που τον κλείδωσε στο σπίτι ο πτέρας του και έφυγε - Γείτονες τον άκουσαν να φωνάζει βοήθεια και κάλεσαν την Αστυνομία Στιγμές τρόμου για έναν ανήλικο στο Νέο Ψυχικό που τον κλείδωσε στο σπίτι ο πτέρας του και έφυγε - Γείτονες τον άκουσαν να φωνάζει βοήθεια και κάλεσαν την Αστυνομία

Ένα αδιανόητο περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή του Νέου Ψυχικού με πρωταγωνιστή έναν 42χρονο ο οποίος κλείδωσε το παιδί του μέσα στο σπίτι και εξαφανίστηκε.

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης όταν η 42χρονη μητέρας του παιδιού έφυγε για τη δουλειά αφήνοντας στο σπίτι το 7χρονο αγοράκι με τον πατέρα του να τον προσέχει.

Το αγοράκι κάποια στιγμή αποκοιμήθηκε και τότε φαίνεται πώς ήταν που ο 42χρονος πατέρας του το κλείδωσε και το εγκατέλειψε μέσα στο σπίτι. Κάποια στιγμή το αγοράκι ξύπνησε και όταν αντιλήφθηκε ότι ήταν μόνο του στο σπίτι τρομοκρατήθηκε με αποτέλεσμα να αρχίζει να φωνάζει για βοήθεια.

Ένα ζευγάρι γειτόνων, άκουσαν το μικρό αγοράκι να καλεί σε βοήθεια και αμέσως κάλεσαν την Αστυνομία, ενώ παράλληλα ενημερώθηκε και η μητέρα του, η οποία έσπευσε στο σπίτι και βρήκε τον 7χρονο σε κατάσταση σοκ.

Ο 42χρονος πατέρας αναζητήθηκε και συνελήφθη από άνδρες της Αστυνομίας λίγες ώρες μετά το συμβάν, ενώ σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για παραμέληση ανηλίκου.