Νέα καταγγελία για τον ψευτογιατρό: Ασθενής τού έδωσε 40.000 ευρώ, για να του χορηγήσει ενέσεις και πέθανε (Βίντεο)

«Του έδινε ενέσεις να τις κάνει μόνος του και του πήρε 40.000 ευρώ»

Ο δικηγόρος, Απόστολος Λύτρας, γνωστοποίησε μία ακόμη καταγγελία με αφορμή την υπόθεση του ψευτογιατρού που φέρεται να εξαπατούσε τα θύματά του.

 

Ειδικότερα, όπως ο ίδιος ανέφερε, – σεβόμενος το τεκμήριο της αθωότητας-, γυναίκα που έχασε τον πατέρα της σε ηλικία 58 ετών απευθύνθηκε στον ίδιο, αναγνωρίζοντας τον ψευτογιατρό ως θεράποντά του.

Η καταγγελία της εστιάζει στο ότι ο ασθενής με σκλήρυνση κατά πλάκας πατέρας της, απευθύνθηκε στον συγκεκριμένο «γιατρό», ο οποίος του είπε να κόψει τα φάρμακά του και του χορήγησε ενέσεις.

«Του έδινε ενέσεις να τις κάνει μόνος του και του πήρε 40.000 ευρώ»

Πρόκειται για οικογένεια εκτός Αθηνών, η οποία ταξίδευε στην Αθήνα, επισκεπτόμενη τον καταγγελλόμενο ως ψευτογιατρό, για τη θεραπεία του 58χρονου. «Του έδινε ενέσεις να τις κάνει μόνος του και του πήρε 40.000 ευρώ», είπε ο Απόστολος Λύτρας και τόνισε ότι, του έδιναν τα χρήματα μετρητά και «μαύρα».

Η καταγγέλλουσα ακόμη τονίζει ότι «ξέρει κι άλλες περιπτώσεις, που είναι από την ίδια περιοχή και είχε πάει στον συγκεκριμένο που έλεγε ότι ήταν γιατρός».

Πάντως, όπως είπε ο νομικός, η εντολέας του είχε πάει μόνο στον συγκεκριμένο, που παρουσιαζόταν ως γιατρός, στην Αθήνα και ποτέ στη Γερμανία.