Νέα επίθεση στον Γιώργο Παπανδρέου εξαπολύει ο Αχιλλέας Μπέος.
Όλα ξεκίνησαν όταν ο Γιώργος Παπανδρέου επισκέφθηκε τον Βόλο, στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας του για τις εκλογές του ΚΙΝΑΛ, και πραγματοποίησε ομιλία στην πόλη. Όταν ο Δήμαρχος Βόλου είδε μια φωτογραφία του πρώην πρωθυπουργού, έκανε μια οργισμένη ανάρτηση στα social media, που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, με πολλούς να την χαρακτηρίζουν «απαράδεκτη και κατάπτυστη».
«Τι μέρα κι αυτή! Πάω να πιω ένα καφέ σε μεγάλο ξενοδοχείο και πέφτω σε μια μεγάλη φωτογραφία – πορτρέτο του πιο βλαμμένου που έβγαλε ποτέ αυτή η χώρα! Φτύνω τον κόρφο μου, σταυροκοπιέμαι, μουρμουρίζω ένα “ύπαγε οπίσω μου…” και προχωρώ στο εσωτερικό. Άλλη τραγική έκπληξη. Κακό συναπάντημα. Μια χούφτα επώνυμων βολεμένων και χαρτζιλικωμένων, που χρόνια ταλάνισαν τη χώρα, και που το άθροισμα των ηλικιών τους ξεπερνά τα χρόνια του Παρθενώνα», ανέφερε μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του.
Γερουλάνος: «Να παρέμβει ο Μητσοτάκης για το μπούλινγκ Μπέου» στον Παπανδρέου
Μάλιστα, θέση πήρε ο συνυποψήφιος του Γιώργου Παπανδρέου για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Γερουλάνος.
Ο Παύλος Γερουλάνος μιλώντας το βράδυ της Δευτέρας στον Blue Sky, απαντώντας σε σχετικό ερώτημα αναφέρθηκε στη φραστική επίθεση που δέχθηκε ο συνυποψήφιός του για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής, Γιώργος Παπανδρέου, από τον δήμαρχο Βόλου και σημείωσε χαρακτηριστικά:
«Το να σε βρίζει ο Μπέος είναι παράσημο. Από εκεί και πέρα, θέλω να σας πω ένα πράγμα το οποίο το θεωρώ πιο σοβαρό και αυτό είναι ότι έχουμε ανθρώπους για τους οποίους το πολιτικό bullying είναι μέρος της καριέρας τους».
«“Μπορείτε να μου εξηγήσετε γιατί υπάρχουν κυβερνητικά στελέχη που χαριεντίζονται με τέτοιους ανθρώπους και νομιμοποιούν τέτοιες συμπεριφορές; Όταν όλοι ξέρουμε ότι αυτή είναι μια πολιτική κουλτούρα, η οποία δεν πρέπει να συνεχιστεί στην Ελλάδα;», προσέθεσε ο κ. Γερουλάνος, τονίζοντας: «Ο διχασμός και η στοχοποίηση ανθρώπων χωρίς ουσιαστικό περιεχόμενο, αλλά μόνο και μόνο επειδή μπορεί να έχει ενοχλήσει στο παρελθόν κάτι ή οτιδήποτε άλλο, μόνο κακό κάνει στη χώρα».
«Αυτή τη στιγμή ειδικά όταν περνάμε οικονομική κρίση, υγειονομική κρίση, δεν χρειαζόμαστε αυτού του είδους την πολιτική φιλοσοφία. Χρειαζόμαστε ανθρώπους οι οποίοι πραγματικά ενώνουν, δημιουργούν κοινωνική συνοχή και προχωράνε τα πράγματα μπροστά. Το να στηρίζουν στελέχη της κυβέρνησης, το βρίσκω απαράδεκτο και αυτός ο οποίος πρέπει να απαντήσει είναι ο κύριος Μητσοτάκης», κατέληξε χαρακτηριστικά ο κ. Γερουλάνος για το θέμα Μπέου.
Η νέα ανάρτηση από τον Αχιλλέα Μπέο:
Απτόητος ο Αχιλλέας Μπέος, απάντησε με νέα υβριστική ανάρτηση, αυτή τη φορά στα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, που ενοχλήθηκαν από τα όσα έγραψε για τον Γιώργο Παπανδρέου.
«Σε κατάσταση σοκ μαθαίνω ότι βρίσκονται τα στελέχη και τα στελεχάκια του ΠΑΣΟΚ , τοπικά και κεντρικά, για τα όσα έγραψα γι’ αυτόν τον ανεκδιήγητο ΓΑΠ, που θέλει να επανέλθει στην εξουσία και να ολοκληρώσει το καταστροφικό του έργο. Οπως πάντα υποκριτές και πολιτικοί απατεώνες, δεν ενοχλήθηκαν από την ουσία των όσων ανέφερα στην ανάρτησή μου, αλλά για τους χαρακτηρισμούς που προσήψα στον ΓΑΠ, που μέχρι και ο εκ των ‘κηπουρών’ του, Πεταλωτής, βρήκε μάλλον ελαφρείς…», έγραψε σε νέα ανάρτησή του ο δήμαρχος Βόλου, βάζοντας ξανά στο στόχαστρο τον Γιώργο Παπανδρέου.
Στην ανάρτησή του, μάλιστα, ο Αχ. Μπέος αναφέρεται και στον συνταγματολόγο, Νίκο Αλιβιζάτο, ο οποίος, ως γνωστόν, υπήρξε ο εγγυητής της εκλογικής διαδικασίας του 2017, από την οποία αναδείχθηκε πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ η αείμνηστη Φώφη Γεννηματά.
Όπως υποστηρίζει – μεταξύ άλλων – ο Αχ. Μπέος: «Αξίζει ωστόσο να δούμε τι λέει για τον Γιωργάκη και την υποψηφιότητά του, όχι ο κακός και αγενής Μπέος, αλλά ο ομότιμος καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών, συνταγματολόγος, Νίκος Αλιβιζάτος, που γράφοντας στην ‘Καθημερινή’ αναφέρει:
«Έχοντας κερδίσει τις εκλογές του 2009 με συνθήματα όπως το περίφημο ‘λεφτά υπάρχουν’, ο Παπανδρέου ήταν μοιραίο να βρεθεί ως πρωθυπουργός εκτός τόπου και χρόνου…’
‘… η χαοτική πρωθυπουργία Παπανδρέου, με τα ατέλειωτα υπουργικά συμβούλια, τις αδικαιολόγητες καθυστερήσεις και το μισό ΠΑΣΟΚ να υπονομεύει τα μέτρα που έπαιρνε το άλλο μισό, οδήγησαν στην πλήρη απαξίωση του φθινοπώρου του 2011’.
‘Δεν υπάρχουν πειστικότερες ενδείξεις για τη σύγχυση που επικρατούσε στο μυαλό του Παπανδρέου τότε, από την τραγελαφική απόπειρα διεξαγωγής δημοψηφίσματος, τη συνάντηση των Καννών και την παρ’ ολίγο ‘θεσμική’ πρωθυπουργία… Πετσάλνικου. Και όλα αυτά με φόντο τους νεκρούς της Μαρφίν, τους αγανακτισμένους της πάνω και της κάτω πλατείας και τη χωρίς προηγούμενο έξαρση της βίας’».