Νέα Δημοκρατία: «Τσίπρας και αλήθεια δεν συναντιούνται πουθενά»

Σχετικά με την δήλωση του Αλέξη Τσίπρα για την σύλληψη του Χρ. Ξηρού

«Τσίπρας και αλήθεια δεν συναντιούνται πουθενά» αναφέρει η Νέα Δημοκρατία κατηγορώντας τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για ψέματα σε σχέση με Δημ. Κουφοντίνα και Χρ. Ξηρό.

 

 

Αναφερόμενος στα όσα είπε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε τηλεοπτική του συνέντευξη, η ΝΔ σημειώνει ότι ο Χριστόδουλος Ξηρός δεν συνελήφθη επί ΣΥΡΙΖΑ αλλά επί διακυβέρνησης Σαμαρά. Υπενθυμίζει επίσης ότι «μια από τις πρώτες αποφάσεις της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ήταν να πάει ο Δ. Κουφοντίνας σε αγροτικές φυλακές».

 

 

Η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας

Σε κάθε μια πρόταση ο κ. Τσίπρας λέει κι ένα ψέμα. Σήμερα λοιπόν, θέλοντας να ξεχάσουμε τη συμπαράστασή του στα αιτήματα του καταδικασμένου για 11 δολοφονίες Δ. Κουφοντίνα, ακούσαμε ότι ο Χριστόδουλος Ξηρός συνελήφθη επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Καμιά σχέση με την αλήθεια. Η σύλληψή του έγινε, στις 3 Ιανουαρίου 2015, επί Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας με Πρωθυπουργό τον Α. Σαμαρά. Μια από τις πρώτες αποφάσεις της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ήταν να πάει ο Δ. Κουφοντίνας σε αγροτικές φυλακές. Όταν με μια απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο, μπορεί κάποιος να διαπιστώσει τα ψέματά του, αντιλαμβάνεται κανείς ότι Τσίπρας και αλήθεια δεν συναντιούνται πουθενά».