Μαρούσι: Νέος βανδαλισμός σε παιδική χαρά – Παρέμβαση από τον δήμαρχο, μηνύσεις και μέτρα

Τι είπε ο Θεόδωρος Αμπατζόγλου για τις ζημιές σε χώρο στον Άγιο Θωμά

Παρέμβαση με αφορμή νέο βανδαλισμό σε παιδική χαρά  στην περιοχή του Αγίου Θωμά έκανε ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Θεόδωρος Αμπατζόγλου.

«Οι βανδαλισμοί σε πλατείες, παιδικές χαρές, ανοικτούς αθλητικούς χώρους και σχολεία συνιστούν απειλές για την Μαρουσιώτικη κοινωνία και κυρίως για τα παιδιά μας», τόνισε μεταξύ άλλων.

«Οι νομικές υπηρεσίες του Δήμου Αμαρουσίου, έχουν τη σαφή οδηγία, να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες που περιλαμβάνουν την κατάθεση μηνύσεων αλλά και τη διερεύνηση εγκατάστασης τεχνικών μέσων σύμφωνα με τον κανονισμό προστασίας προσωπικών δεδομένων, για την εποπτεία των δημοτικών χώρων κατά τις νυχτερινές ώρες», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Στη διάθεση των πολιτών

«Τόσο το αστυνομικό τμήμα Αμαρουσίου όσο και η Γραμμή Δημότη 15321 είναι στη διάθεση των πολιτών για την αναφορά φαινομένων καταστροφής της Δημοτικής περιουσίας», ενημέρωση επίσης ο κ. Αμπατζόγλου

Να σημειωθεί ότι η παιδική χαρά (Αμαρυσίας Αρτέμιδος & Πιτταρά) θα παραμείνει κλειστή μέχρι οι Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου να αποκαταστήσουν τη ζημιά.