Μαρακάκης: Η κεταμίνη έχει αντίστοιχη χρήση με το χάπι βιασμού (Βίντεο)

Επεσήμανε πως έχει χρησιμοποιηθεί κατά κόρον σε περιπτώσεις βιασμού

Ο δικηγόρος μίλησε στην εκπομπή «Live News» για την τελευταίες συγκλονιστικές εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας.

 

Ο κ. Μαρακάκης ανέφερε αρχικώς πως η δικογραφία της υπόθεσης ζητήθηκε στην Αθήνα, διότι η Τζωρτζίνα κατέληξε στο «Παίδων» Αττικής, οπότε είναι μία υπόθεση πλέον που ξεφεύγει από τις αρμοδιότητες των Αρχών της Πάτρας.

«Μέσα στην εξίσωση υπάρχουν περισσότερες από μία σταθερές, οπότε πιθανότατα θα κληθούν οι γονείς για να δώσουν εξηγήσεις για τα δεδομένα που θα τους παρουσιασθούν από τις Αρχές» δήλωσε ο δικηγόρος, ενώ τόνισε πως οι εξελίξεις δικαστικά και διαδικαστικά θα είναι καταιγιστικές, «χωρίς να σημαίνει πως στοχοποιούμε κάποιον».

Αναφορικά με την ουσία κεταμίνη, ο κ. Μαρακάκης επισήμανε πως έχει χρησιμοποιηθεί κατά κόρον σε περιπτώσεις βιασμού, καθώς μέσω αυτού κάμπτονται οι αντιστάσεις του ατόμου και πέραν των καρδιολογικών προβλημάτων, δημιουργεί και αμνησία, κενά μνήμης, συμπεριφοράς «και μπορεί να μετατρέψει τον άνθρωπο σε ένα εντελώς άβουλο ον». Σημείωσε πως έχει αντίστοιχη χρήση με το χάπι βιασμού.

Στη συνέχεια υποστήριξε πως στην περίπτωση που η κεταμίνη χορηγήθηκε στη Τζωρτζίνα από τρίτο παράγοντα έγινε σε υγρή μορφή και ενέσιμα στον ορό του παιδιού.