Λέσβος: «Κανένας δεν με παρότρυνε να δωρίσω τα όργανα του» λέει η μητέρα του 17χρονου Ταξιάρχη (Βίντεο)

«Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο και τους γιατρούς που μας στήριξε και ιδιαιτέρως τον γιατρό μας που πάνω από όλα είναι άνθρωπος»

Συγκίνηση έχει προκαλέσει η ιστορία του 17χρονου Ταξιάρχη από τη Μυτιλήνη, ο οποίος επέστρεψε στη ζωή λίγη ώρα πριν σταματήσει η μηχανική υποστήριξη στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύοταν σε κώμα για 4 μήνες.

 

 

Σήμερα ο νεαρός έχει επανέλθει πλήρως και βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης.

 

Τον περασμένο Αύγουστο, ο 17χρονος Ταξιάρχης είχε σοβαρό τροχαίο ατύχημα με την μηχανή του. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Μυτιλήνης, σε σοβαρή κατάσταση, με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Εκεί οι γιατροί έδωσαν σκληρή μάχη για τον κρατήσουν στη ζωή και το πέτυχαν, αλλά το αγόρι έπεσε κώμα. Τέσσερις μήνεςμετά όμως ο Ταξιάρχης κατάφερε να επανέλθει και να ξυπνήσει από το κώμα.

Για το θαύμα που βίωσε η ίδια και η οικογένειας της μίλησε στον ΑΝΤ1, το πρωί της Τρίτης (03.01.2023) η μητέρα του 17χρονου Ταξιάρχη. «Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο και τους γιατρούς που μας στήριξε και ιδιαιτέρως τον γιατρό μας που πάνω από όλα είναι άνθρωπος» είπε αρχικά.

«Κανένας γιατρός δεν με παρότρυνε να δωρίσω όργανα του παιδιού μου και ποτέ δεν μου είπαν ότι πρέπει να σταματήσουμε την μηχανική υποστήριξη» πρόσθεσε η μητέρα του 17χρονου από την Μυτιλήνη, ξεκαθαρίζοντας την αλήθεια μετά και από την ανακοίνωση της Ελληνικής Εταιρείας Μεταμοσχεύσεων ότι τα πράγματα δεν έγιναν όπως ακριβώς παρουσιάστηκαν από τοπικό μέσο.