Λάρισα: Λεωφορείο του ΚΤΕΛ συγκρούστηκε με αγέλη αγριογούρουνων στο Σαραντάπορο

Ευτυχώς, δεν τραυματίστηκε κανείς από τη σύγκρουση του ΚΤΕΛ στη Λάρισα

Ο φόβος και ο τρόμος έχουν γίνει τα αγριογούρουνα για τους κατοίκους της περιφέρειας! Μάλιστα, αγέλη αγριογούρουνων σε χωριό της Λάρισας έπεσε πάνω σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ Κοζάνης, που εκτελούσε το χθεσινοβραδινό δρομολόγιο (26/1) για Αθήνα.

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του τοπικού ενημερωτικού μέσου e-ptolemeos.gr, τα ζώα βρέθηκαν ξαφνικά στην τροχιά του οχήματος στην περιοχή Σαραντάπορο. Ο ψύχραιμος οδηγός κράτησε σταθερή την πορεία του λεωφορείου και φρέναρε έγκαιρα. Ωστόσο, υπήρξε σύγκρουση με κάποια από τα ζώα, και σημειώθηκαν υλικές ζημιές στο λεωφορείο. Οδηγός και επιβάτες κατέβηκαν, και προσπαθούσαν να μαζέψουν κομμάτια από το μπροστινό μέρος του οχήματος.

Δεν τραυματίστηκε κανείς από τη σύγκρουση του ΚΤΕΛ στη Λάρισα

Το περιστατικό συνέβη περίπου στις 23:30 το βράδυ της Πέμπτης, και όπως είναι λογικό το λεωφορείο αναγκάστηκε να μείνει ακινητοποιημένο στο Σαραντάπορο. Ευτυχώς, κανείς από τους επιβάτες δεν έπαθε τίποτα, ενώ μετά από συνεννόηση του οδηγού με το ΚΤΕΛ Κοζάνης, μετά από περίπου μία ώρα, ήρθε άλλο λεωφορείο και τους παρέλαβε, ώστε να συνεχίσουν κανονικά το ταξίδι τους προς την Αθήνα.