Λάρισα – Αδελφός 38χρονης: Εγώ έθαψα το βρέφος στο χωράφι – Δεν γνώριζε ότι ήταν έγκυος (Βίντεο)

«Ήταν πολύ μικρό. Ίσα που καταλαβαινόταν, πώς να το πω… Ήταν λίγο πιο μεγάλο από ένα κινητό»

Θαμμένο σε χωράφι βρέθηκε ένα μωρό στη Λάρισα, το οποίο γέννησε μια 38χρονη και το πέταξε στα σκουπίδια.

 

Τα αδέρφια της 38χρονης μητέρας ήταν αυτά που βρήκαν το μωρό στον κάδο και το μετέφεραν για να το θάψουν σε χωράφι στη Λάρισα.

Οι γιατροί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας εξέτασαν τη γυναίκα και διαπίστωσαν ότι ήταν έγκυος, με την ΕΛ.ΑΣ. να ερευνά το περιστατικό και να εντοπίζει θαμμένο το νεκρό μωρό της σε ένα χωράφι της πόλης.

Ο αδερφός της αποκάλυψε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» πως αυτοί το βρήκαν και το έθαψαν.

Υπενθυμίζεται πως, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η γυναίκα γέννησε στην μπανιέρα της, ενώ δεν ήξερε ότι ήταν έγκυος. Το μωρό ήταν νεκρό, κάτι που επιβεβαίωσε και η ιατροδικαστής, με αποτέλεσμα η 38χρονη να το πετάξει σε κάδο κοντά στο σπίτι της.

Όμως τα αδέρφια της το βρήκαν και το μετέφεραν για να το θάψουν σε χωράφι, σκάβοντας έναν αυτοσχέδιο λάκκο.

«Δεν το γνώριζε κανείς, ούτε η ίδια. Μέχρι τώρα πήγαινε στα πρόβατα», δήλωσε ο αδερφός της και πρόσθεσε ότι δεν ξέρουν ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού.

«Η ίδια λέει πως έβγαλε αίμα. Αν ήξερε ότι ήταν έγκυος, δεν θα ερχόταν στα πρόβατα. Εγώ πήγα και το έθαψα. Ήταν πολύ μικρό. Ίσα που καταλαβαινόταν, πώς να το πω… Ήταν λίγο πιο μεγάλο από ένα κινητό», συμπλήρωσε ο αδερφός της 38χρονης.

Σημειώνεται ότι η 38χρονη είναι ανύπαντρη και ζει στο πατρικό της σπίτι στην Ελασσόνα μαζί με τους ηλικιωμένους γονείς της και τον έναν από τους δύο μεγαλύτερους αδελφούς της.

Το μωρό βρέθηκε θαμμένο στο σημείο που υπέδειξαν τα αδέλφια της στις Αρχές και η προανάκριση για το τραγικό συμβάν συνεχίζεται.

Η 38χρονη πήγε στο νοσοκομείο και οι γιατροί στο Τμήμα Επειγόντων του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας διαπίστωσαν ότι η αιμορραγία της προερχόταν από τοκετό και ότι η γυναίκα αντιμετώπιζε κινδύνους, με αφορμή τη σηπτική κατάσταση στην οποία είχε περιέλθει.

Έτσι αποφάσισαν την εισαγωγή της στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου παραμένει νοσηλευόμενη σε σοβαρή κατάσταση.