Κυκλάδες: Ατέλειωτο κέφι, ζωντάνια και χορός στο Αμοργιανό Καρναβάλι (Φωτό & Βίντεο)

Όμορφες εικόνες από το Καρναβάλι της Αμοργού - Το ήσυχο το χειμώνα και φιλόξενο νησί, αυτές τις μέρες μοιάζει να «δονείται» ολόκληρο στο ρυθμό των γιορτινών ημερών

Η τελευταία μέρα των αποκριάτικων εκδηλώσεων σήμερα! Τα Καρναβάλια έχουν την τιμητική τους και το κέφι, η ζωντάνια και ο αυθορμητισμός ξεχειλίζουν από συμμετέχοντες και παρευρισκόμενους.

Στο Καρναβάλι της Αμοργού στις Κυκλάδες το πρωί του Σαββάτου 25 Φεβρουαρίου, στο λιμάνι των Καταπόλων πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη παρέλαση. Γκρουπάκια ενηλίκων και παιδιών που είχαν μασκαρευτεί, παρέλασαν, παρουσίασαν αστεία σκετς, χόρεψαν και ξεφάντωσαν στο ρυθμό της μουσικής.

parianostypos.gr

Το κέφι και η ζωντάνια ήταν αστείρευτα, ο κόσμος έγινε ένα με τα γκρουπ, και όλοι μαζί διασκέδασαν όπως μόνο η τρελή Αποκριά επιβάλλει.

Οι Καρναβαλικές εκδηλώσεις στην Αμοργό συνεχίζονται και θα είναι το ίδιο όμορφες, εντυπωσιακές αλλά και παραδοσιακές, με έθιμα που «έρχονται» από το παρελθόν και αναβιώνουν διατηρώντας την αυθεντική ταυτότητα του τόπου, αναφέρει ο parianostypos.gr.

 

 

parianostypos.gr

Το ήσυχο το χειμώνα και φιλόξενο νησί, αυτές τις μέρες μοιάζει να «δονείται» ολόκληρο στο ρυθμό των γιορτινών ημερών και τα καλύτερα έρχονται!

parianostypos.gr