Κώστας Κωστόπουλος: Μήνυση κατά της Έλενας Αθανασοπούλου που τον κατηγόρησε για βιασμό (Βίντεο)

«Δεν θα αφήσω την συκοφαντία να σέρνεται και να διαβρώνει την επαγγελματική και προσωπική μου ζωή», τονίζει ο γνωστός σκηνοθέτης

Νομικά εναντίον της Έλενας Αθανασοπούλου κινήθηκε ο Κώστας Κωστόπουλος.

Η ηθοποιός στις αρχές Μαΐου κατηγόρησε τον σκηνοθέτη του «Σασμού» για βιασμό και τώρα ο ίδιος «απάντησε» με μήνυση εις βάρος της.

Σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, υποστηρίζει ότι όσα ισχυρίστηκε η Έλενα Αθανασοπούλου είναι συκοφαντίες και έχουν σκοπό να τον βλάψουν.

Παράλληλα, τόνισε ότι έχει επιλέξει την οδό της Δικαιοσύνης, περιμένοντας με σεβασμό τις αποφάσεις της.

Έγραψε συγκεκριμένα:

«Σήμερα το πρωί, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο μου, Νίκο Βιτώρο, κατέθεσα στην Εισαγγελία μήνυση κατά της Ελένης Αθανασοπούλου. Όπως είχα εξαρχής δηλώσει δεν θα αφήσω την συκοφαντία να σέρνεται και να διαβρώνει την επαγγελματική και προσωπική μου ζωή. Παρά το γεγονός ότι έως και σήμερα δεν με έχει καλέσει καμία Δικαστική η Αστυνομική Αρχή για να με ενημέρωσει για την εις βάρος μου μήνυση, η μηνύτρια δεν έχει σταματήσει να χρησιμοποιεί τα μέσα ενημέρωσης και τα social media για να ανατροφοδοτεί με δημοσιότητα το ψεύδος.

Ευχαριστώ όλους τους δημοσιογράφους για το ενδιαφέρον τους, αλλά δεν θα χρησιμοποιήσω τα ΜΜΕ για να απαντήσω στα ψεύδη και τις συκοφαντίες που υφαίνονται επίμονα τις τελευταίες ημέρες. Έχω επιλέξει την οδό της Δικαιοσύνης, περιμένοντας με σεβασμό τις αποφάσεις της».

Η ανάρτησή του