Κορωπί: Η ερωμένη του σκότωσε την εν διαστάσει γυναίκα του – Τι κατέθεσε ο ίδιος

ΕΙΠΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΠΩΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΕΓΙΝΕ

Ο πρώην σύζυγος της 35χρονης που δολοφονήθηκε τον Αύγουστο του 2016 στο Κορωπί, κατέθεσε στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο ενώπιον του οποίου δικάζεται για το έγκλημα η ερωμένη του, καταδικασμένη πρωτόδικα σε ισόβια κάθειρξη.

Στην κατάθεσή του, ο 44χρονος αφού ανέφερε πως τελικά «ο μόνος άνθρωπος» που τον αγάπησε ήταν το θύμα, είπε στο δικαστήριο πως φταίει ο ίδιος για ό,τι έγινε, γιατί «τα μπέρδεψα πολύ τα πράγματα». Ο μάρτυρας, πατέρας τεσσάρων παιδιών, δύο με το θύμα και δύο με τη δολοφόνο, επέρριψε μερίδιο ευθύνης και στον πατέρα της κατηγορουμένης, στον οποίο καταλόγισε αδιαφορία για την κόρη του.

Είπε χαρακτηριστικά: «Ο πατέρας της δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ για εκείνη. Εμένα περιμένει να της δώσω 50 ευρώ μέσα στη φυλακή. Αν έφτασε η Νικολέτα σε αυτό το σημείο είναι από τον πατέρα της και από εμένα. Αν τα έχω καλά με τη Νικολέτα μέχρι σήμερα είναι για τα παιδάκια που έχουμε».

Ο 44χρονος υποστήριξε πως όταν γνώρισε την κατηγορουμένη, έπειτα από 15 χρόνια γάμου του με το θύμα, ξεκίνησαν οι εντάσεις και οι καυγάδες με τη σύζυγό του, με την οποία τελικά βρέθηκαν σε διάσταση εξαιτίας αυτής της κατάστασης. Εν τω μεταξύ, όπως είπε: «Και με την κατηγορουμένη τσακωνόμασταν, γιατί εγώ δεν έφευγα από τη γυναίκα μου να μείνω μαζί της. Όταν πλέον ήμουν σε διάσταση με τη Θεοδώρα, οι δυο γυναίκες βρέθηκαν μέσα στο συνεργείο μου και χτυπήθηκαν. Τσακωθήκαν και οι δυο μέσα στο μαγαζί. Η κατηγορουμένη έχει έρθει για να της δώσω χρήματα για τα παιδιά μας. Ντρέπομαι να σας πω τι έλεγαν. Η κατηγορουμένη δεν ήθελε η Θεοδώρα να έρχεται στο μαγαζί μου. Η Θεοδώρα δεν ήθελε να χωρίσουμε. Η Νικολέτα δεν ήθελε να φύγω από εκείνη. Και γινόταν χαμός».

Αναφερόμενος στο θύμα ο μάρτυρας είπε πως τον αγαπούσε πολύ, καθώς «όλα μου τα είχε συγχωρέσει. Τώρα αν έκανα εγώ βλακεία και διέλυσα τα σπίτια τι να πω; Ήταν πολύ καλή κοπέλα». Για την κατηγορουμένη ο μάρτυρας κατέθεσε ότι βρισκόταν συχνά έξω από το σπίτι του θύματος όχι για να τσακωθεί μαζί της, αλλά για να βρει τον ίδιο. Είπε, επίσης, πως «η Θεοδώρα δεν ήταν κοπέλα του καβγά. Η Νικολέτα ήταν τσαμπουκαλού».

Αναλυτικά:

Εισαγγελέας: Μιλήσατε για δικό σας φταίξιμο. Προσδιορίστε το…

Μάρτυρας: Έπρεπε να πω τέλος στη Θεοδώρα. Να πάρω τη Νικολέτα και να φύγουμε. Αν το έκανα μπορεί να μην φτάναμε εδώ…

Πολιτική Αγωγή: Οι μάρτυρες καταθέτουν ότι η Θεοδώρα δεν ήθελε επανασύνδεση μαζί σας;

Μάρτυρας: Είναι μεγάλο ψέμα. Ήθελε να τα βρούμε..

Πολιτική Αγωγή: Και τότε γιατί έβγαζε διαζύγιο;

Μάρτυρας: Αυτό δεν το ξέρω.