Κολωνός: Ο Μίχος δεν δίσταζε να «πασάρει» την 12χρονη και σε οικογενειακούς φίλους

Τι αποκάλυψε οικογενειακός φίλος για τον Ηλία Μίχο, στον οποίο φέρεται να προωθούσε την 12χρονη

Καθημερινά έρχονται στο φως μαρτυρίες και πληροφορίες για τη δράση του 53χρονου Ηλία Μίχου, κατηγορούμενου για βιασμό και μαστοπεία εις βάρος της 12χρονης στον Κολωνό, που προκαλούν όλο και μεγαλύτερο αποτροπιασμό.

Ο βασικός κατηγορούμενος στην φρικιαστική υπόθεση φέρεται να «πάσαρε» το ανήλικο κορίτσι ακόμη και σε φίλους της οικογένειας της 12χρονης.

 

Ένας από αυτούς μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και αποκάλυψε όλα όσα του είχε πει ο κατηγορούμενος.

Μάλιστα, όπως είπε ο φίλος της οικογένειας της 12χρονης, δεν πίστευε στα μάτια του όταν είδε στο κινητό του ανήθικες προτάσεις από προφίλ με τη φωτογραφία της μικρής στο viber.

«Είναι ένα παιδί και δεν φαντάζεστε πόσο μου έχει στοιχίσει όλο αυτό»

Ο ίδιος συνήθιζε να δίνει χαρτζιλίκι στο κορίτσι και στα αδέλφια του. Ο Μίχος το γνώριζε αυτό και τον προσέγγισε χωρίς φραγμούς, προκειμένου να κερδίσει χρήματα από την εκμετάλλευση ενός 12χρονου παιδιού.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο άνδρας αποκάλυψε τα μηνύματα που του έστελνε ο Ηλίας Μίχος μέσω του προφίλ της 12χρονης:

«Με τη μικρή ήμασταν κάθε μέρα μαζί και κάποια στιγμή μου έστειλε και κάποια μηνύματα. Υπήρχαν κάποια υπονοούμενα. Πιστεύω ότι μπορεί να ήταν ο Μίχος, αλλά χρήματα δε μου ζήτησε ποτέ. Δύο ώρες διήρκησε αυτή η συνομιλία. Προσπάθησα να καταλάβω τι συμβαίνει. Δηλαδή έκανα και κάποιες ερωτήσεις, υποτίθεται στη μικρή. Μου φάνηκαν κάποια πράγματα ύποπτα, γιατί κάποιες προτάσεις ήταν ανορθόγραφες, μισές και κάποιες προτάσεις ήταν σαν κομήτης», δήλωσε χαρακτηριστικά ο άνδρας.

Προσέγγιζε ανθρώπους τέτοιους ο Μίχος… Μου άφησε κάποια υπονοούμενα, τα οποία όμως τα έκοψα, λέγοντας ότι δεν θέλω να ξανακούσω για τέτοια πράγματα. Το κοριτσάκι που λέμε είναι… ένα παιδί και δεν φαντάζεστε πόσο μου έχει στοιχίσει όλο αυτό».