Κολωνός: Αντίστροφη μέτρηση για νέα εντάλματα μετά την κατάθεση της ανήλικης

Γιατί μίλησε ξανά σε ψυχολόγους και όχι στην ανακρίτρια

Νέους δρόμους στις έρευνες άνοιξε η συμπληρωματική κατάθεση που έδωσε το 12χρονο κορίτσι στους αξιωματικούς – ψυχολόγους της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.

Από τη μία, η δεδομένη πλέον έκδοση τουλάχιστον τριών, σε πρώτη φάση ενταλμάτων σύλληψης και από την άλλη η ταυτοποίηση του οίκου ανοχής που οδήγησε το παιδί πέντε φορές ο Ηλίας Μίχος θα επεκτείνει τις έρευνες στο κομμάτι που αφορά στο συγκεκριμένο πελατολόγιο και το προφίλ των 25 ανδρών που φέρεται να βίασαν τη 12χρονη μαθήτρια.

Η μαθήτρια, θα έδινε κατάθεση στην ανακρίτρια, η οποία έχει και το γενικό πρόσταγμα, όμως το γεγονός ότι είναι μικρό παιδί, επέβαλε η νέα κατάθεση να δοθεί και πάλι στους ειδικούς ψυχολόγους της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής. Όπως λένε καλά πληροφορημένες πηγές, αν χρειαστεί και σήμερα θα επισκεφθεί και πάλι, το δωμάτιο με τον αριθμό 8 του 8ου ορόφου του “Ανηλίκων” της ΓΑΔΑ για να απαντήσει και σε άλλες ερωτήσεις.

Στη χθεσινή της κατάθεση που διήρκησε περίπου 4 ώρες, το κοριτσάκι ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση, έβαλε τα κλάματα ενώ έδειχνε πολύ επηρεασμένο από τα όλα όσα έχει βιώσει και εξακολουθεί να βιώνει μετά και την προφυλάκιση της μητέρας της στον Κορυδαλλό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, η 12χρονη φέρεται να αναγνώρισε ακόμα δύο με τρία άτομα, με τα οποία συναντήθηκε, έπειτα από διαδικτυακή επαφή και ραντεβού που έκλεισαν μαζί της. Αυτό φυσικά, οδηγεί και στην επιτάχυνση των σχετικών διαδικασιών για την έκδοση ενταλμάτων σύλληψης, τα οποία φέρεται να έχουν δρομολογηθεί και η διαδικασία να ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες ώρες.